رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت: 276 فقره واحد صنعتی در این شهرستان با میزان سرمایهگذاری 446 میلیارد تومان احداث شده كه از نظر سرمایهگذاری رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.
داریوش صفاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: درحالحاضر شمش فولاد، میلگرد، اتوبوس، مینیبوس، فروسیلیس، منسوج نبافته، كاغذ كرافت، منسوج استخوانبندی تایر، كنساتره سرب و روی، در و پنجره UPVC، انواع مبلمان و محصولات چوبی، پوشاك و فرآوری و بستهبندی كشمش عمده تولیدات واحدهای صنعتی ملایر به شمار میرود.
وی تصریح کرد: این شهرستان دارای هفت شهرك و ناحیه صنعتی است كه دو مورد از آنها توسط بخشخصوصی ایجاد شدهاند. صفاری ادامه داد: در حال حاضرشهرك صنعتی شوشلاب، ناحیه صنعتی سهند، شهرك صنعتی شماره 2 حاجیآباد، ناحیه صنعتی سامن و شهرك خصوصی جعفری به فعالیت مشغولند و دارای امكانات گاز، برق و آب هستند. وی افزود:همچنین امكانات زیربنایی در شهرك صنعتی امام رضا(ع) و شهرك خصوصی چوب گار زاگرس در دست اجراست.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر خاطرنشان كرد: پتروشیمی ملایر، شركت آهن و سیلیس آذرخش، شركت ذوبآهن آلیاژی جعفری (فاز دوم) و طرح تولید مربا، رب و آبمیوه اكبر فرشچی و تولیدی نیز در حال اجراست.
وی با بیان اینكه بیش از 55 درصد ذخایر معدنی استان در شهرستان ملایر وجود دارد، گفت: از جمله موادمعدنی موجود در این شهرستان میتوان به سیلیس، فلدسپات، سرب، آهن، پگامتیت، آندوالوزیت، شیست، گرانیت خاكستری، خاك صنعتی، لاشه آهكی و آرن اشاره کرد. وی یادآور شد: درحالحاضر 42 معدن در سطح شهرستان ملایر به فعالیت مشغولند كه ظرفیت تولید سالانه آنها در مجموع یكمیلیون و 934 هزار تن است.