پس از آنکه شرکت مخابراتی Verizon طی 18 ماه گذشته بعضی از شرکت ها و استارتاپ های اینترنتی را خریداری کرد، به نظر می رسد مدیران این اپراتور آمریکایی قصد خرید شرکت دیگری را ندارند. در همین رابطه فرانک شامو از مدیران شرکت Verizon می گوید: «ما معتقدیم که سرمایه های ارزشمندی را در اختیار داریم.» وی در پاسخ به پرسش رسانه ها مبنی بر استراتژی شرکت متبوعش در رابطه با در اختیار گرفتن دیگر شرکت ها و استارتاپ ها اظهار داشت: «در حال حاضر گزینه جذابی برای سرمایه گذاری وجود ندارد و ما از وضعیت فعلی خود راضی هستیم.»
اظهارات فرانک شامو در شرایطی مطرح می شود که شرکت مخابراتی Verizon در سال های اخیر موفق شده است شرکت های AOL و یاهو را با هزینه ای معادل 9میلیارد دلار در اختیار بگیرد. این اپراتور تلفن همراه همچنین سرمایه گذاری قابل توجهی برای توسعه اینترنت اشیا و خودروهای هوشمند صورت داده است.
با این وجود این روزها خبر خرید کمپانی آمریکایی تایم وارنر توسط دیگر اپراتور تلفن همراه فعال در ایالات متحده یعنی شرکت AT&Tسرمایه گذاری های اخیر Verizon را تحت تاثیر خود قرار داده است. در همین راستا شرکت مخابراتی AT&T روز شنبه گذشته اعلام کرد که با مدیران تایم وارنر بر سر خرید این شرکت به توافق رسیده است. براساس اطلاعات منتشر شده از این توافق، شرکت AT&T با پرداخت رقمی معادل 85میلیارد دلار کمپانی تایم وارنر را که مالک شبکه های تلویزیونی CNN، TNT، HBO و همچنین استودیو فیلمسازی برادران وارنر است به مالکیت خود درخواهد آورد. پیشنهاد 85میلیارد دلاری مدیران AT&T در حالی توسط تایم وارنر پذیرفته شده است که با احتساب بدهی های تایم وارنر این رقم به 109میلیارد دلار افزایش می یابد.
کارشناسان و تحلیلگران مسائل اقتصادی بر این باورند که سرمایه گذاری عظیم AT&T بیانگر تفاوتی آشکار میان استراتژی های دو شرکت مخابراتی رقیب در آمریکا به منظور باقی ماندن در بازار است. این کارشناسان می گویند AT&T با خرید تایم وارنر نشان داد قصد ایجاد یک تحول عظیم را دارد در حالی که Verizon از تغییرات کوچکی که ایجاد می کند، راضی به نظر می رسد.