دوشنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Mon, 21 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

به نظر می‌رسد روند هفته گذشته بازار سهام در این هفته نیز تکرار شود و این بازار به تناسب اخبار خوش‌بینانه و بدبینانه دستخوش واکنش شود. در پی انتشار اخبار خوش‌بینانه، افراد ریسک بازار را پذیرفته و اقدام به خرید می‌کنند اما در مقابل انتشار اخبار بدبینانه، سرمایه‌گذاران، خرید سهام را به تعویق انداخته و همچنان منتظر نتیجه توافقات می‌شوند.

در حال حاضر نکته مهم قرار داشتن در شرایط اقتصادی سخت است. توافقات و نتیجه مثبت آن می‌تواند راه را برای بهبود مسیر هموار کند، اما نباید انتظار زیادی برای مشاهده اثر این توافقات در سال 94 داشته باشیم. به‌طور‌کلی فاکتورها و عوامل مختلفی در روند سودآوری شرکت‌ها موثر بوده و آن را تحت تاثیر قرار می‌دهند بنابراین وجود چنین مسئله‌ای نشان می‌دهد که همه چیز وابسته به مذاکرات نیست.

موضوعاتی مانند قیمت نفت، قیمت محصولات پتروشیمی و... هستند که سودآوری شرکت‌ها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند. بنابراین با وجود این موارد و تاثیرات آنها با انجام توافق یا عدم انجام آن نمی‌توان انتظار تاثیر خاصی را داشت. در صورت بروز توافق، بخشی از اقتصاد تاثیر نگرفته و بخش دیگری از آن می‌تواند با تاثیرات کوتاه‌مدت و مثبت مواجه شود.

* مدیر سرمایه گذاری صندوق آگاه

منبع : سنا
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ZYKinwbe
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه