معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سرعت رشد مرغهای گوشتی ارتباطی به مصرف هورمون ندارد و رشد سریع مرغها در دوره پرورش به دلیل استانداردسازی شرایط پرورشی و اجرای عملیات اصلاح نژادی در جوجههای گوشتی است که البته این سرعت رشد در بسیاری کشورهای دنیا بیشتر از ایران است. حسن رکنی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از نظر کیفیت و سلامت، گوشت مرغ تولید شده در ایران در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد و ایران در این زمینه جزو کشورهای پیشرو است که میتواند در داخل بدون هیچ نگرانی مصرف و به کشورهای دیگر نیز صادر شود.
وی افزود: تنها مشکل در پرورش و تولید گوشت مرغ، اندازه لاشه مرغ است که باید برای تقویت صادرات این محصول بتوانیم فرهنگ تولید و مصرف مرغ را با سایزهای کوچکتر ترویج کنیم. معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برخی در شبکههای اجتماعی، مسائلی را درباره تولید گوشت مرغ و استفاده از هورمون در فرآیند پرورش مطرح کردهاند که هیچ پایه و اساس علمی ندارد و بالاتر بودن سرعت رشد پرورش گوشت مرغ نسبت به مرغهای بومی طبیعی است، چرا که پرورش گوشت مرغ در شرایط استاندارد و با تکنولوژی و فناوری روز دنیا انجام میشود و در عملیات اصلاح نژادی نیز بهترین نسل و نژادها برای پرورش مورد استفاده قرار میگیرد.
رکنی اعلام کرد: سرعت رشد و پرورش گوشت مرغ در بسیاری از کشورهای جهان بیشتر از ایران است، چرا که آنها پس از 30 تا 32 روز مرغهای پرورش یافته را روانه بازار میکنند اما در ایران این فرآیند بیش از 40 روز طول میکشد. وی با بیان اینکه کمپین «نخریدن گوشت مرغ» تأثیری بر بازار این محصول نگذاشته است، تصریح کرد: کسانی که از طریق شبکههای اجتماعی باورهای غلط در اذهان عمومی ایجاد میکنند به منافع ملی آسیب میزنند و مردم هم نباید به این مسائل بیپایه و اساس توجه کنند.