در همین حال، کاوه زرگران، دبیرکل کانون صنایع غذایی ایران درباره توان تولید کنسروسازی کشورمان به «فرصت امروز» میگوید: اکنون درسراسر کشور 2500 واحد کنسروسازی در بخشهای مختلف با تنوع بیش از150محصول مختلف در حال فعالیت هستند که براساس آخرین آمار ارائه شده تمامی این تولیدکنندگان میتوانند 75000 تن محصول را روانه بازار کنند.
زرگران به میزان تقاضای بسیار کم غذاهای بستهبندی شده در ایران اشاره دارد و میافزاید: همانطور که همه میدانیم فرهنگ غذای کنسروشده هنوز در کشورمان مورد قبول نیست و برخی اطلاعات نادرست در این زمینه باعث شده تا بسیاری از خرید و مصرف آنها صرفنظر کنند. درحالی که در بسیاری از کشورهای خارجی تنوع بالای محصولات در کنار ارتقای فناوری تولید توانسته صنعتی غیرقابل رقابت را در کنسروسازی تدارک ببیند.
وی درباره صادرات غذاهای بستهبندی شده معتقد است: بنابر این هنوز مصرف غذاهای بستهبندی شده در فرهنگ ایران جایگاهی ندارد. تقریبا نزدیک به 60درصد از تولیدات غذاهای بستهبندی شده کشورمان صادراتی است و به کشورهای اطراف و دیگر کشورها صادر میشود اما این تنها نزدیک به 40درصد از توان تولید کنسرو و غذاهای بستهبندی در کشور است که باید به آن توجه شود و از باقی پتانسیل موجود به نحوی استفاده شود که ارزش افزوده آن برای کشورمان ارزآور باشد.
دبیرکل کانون صنایع غذایی ایران درباره توسعه صنعت غذاهای بستهبندی شده تصریح کرد: اکنون براساس کاهش قیمت نفت، قیمت بسیاری از نهادههای غذایی کاهش یافته که همین امر میتواند در توسعه صنعت یاد شده در کشورمان بسیار کارآمد باشد و با استفاده از ظرفیتهای بالای تولید و شناسایی بازارهای هدف در کنار میزان قابل توجه ارزش افزوده این صنعت زمینه ارتقای جایگاه صادراتی محصولات گام برداشت.