رییس سندیکای صنعت برق از تبدیل این سندیکا به «فدراسیون صنعت»، در راستای پیگیری مطالبات این صنعت از دولت، خبرداد. به گزارش «فرصت امروز» علیرضا کلاهی تاکید کرد: هدف از حضور در اتاق بازرگانی، پیگیری مطالبات بخشخصوصی از دولت است. وی افزود: در پارلمان بخشخصوصی یک نفر نمیتواند کاری انجام دهد. بلکه باید یک گروه 30 تا 40 نفره با اهداف مشخص گرد هم جمع شوند، تا به نتایج مطلوبی دستیابیم. کلاهی گفت: فعالانی از صنعت برق باید به اتاق بازرگانی راه یابند که به دنبال حفظ منافع ملی هستند و رانتی برای واحدهای تولیدی خود نمیخواهند. به این ترتیب میتوانند در کنار ایجاد منافع برای کشور، وضعیت صنف خود را بهبود بخشند. حمیدرضا صالحی، دبیرکل فدراسیون انرژی و صنایع وابسته نیز یکصدا شدن اعضای صنعت برق را تنها راه احقاق حقوق بخشخصوصی معرفی کرد. وی افزود: اگر یک صدا نباشیم، دولت نمیگذارد بخشخصوصی به حقوق خود برسد.
دبیرکل فدراسیون انرژی معتقد است: اتاق بازرگانی تنها محلی است که براساس مصوبات قانونی، میتواند روی تصمیمهای دولت تاثیرگذار باشد. وی درباره دلایل تبدیل شدن سندیکای صنعت برق به فدراسیون عنوان کرد: معتقدیم باید افراد حقیقی عضو اتاق بازرگانی نباشند، بلکه تشکلها در قالب کنفدراسیونهای مختلف، در کنار رییس اتاق بازرگانی منافع صنف خود را پیگیری کنند. صالحی درباره دلایل حساسیت بیشتر انتخابات اتاق بازرگانی در این دوره بیان کرد: دولت همچون گذشته پول ندارد. امسال بودجه دولت 27 میلیارد دلار است که در مقابل 560 میلیارد دلار ارزش تولید ناخالص ملی، رقم ناچیزی است.
این فعال بخشخصوصی تاکید کرد: بخشخصوصی تا ابد نمیتواند به درآمدهای دولت وابسته باشد. زیرا دولت پولی برای اجرای پروژههای عمرانی ندارد. بنابراین باید به بخشخصوصی اعتماد کند تا بتواند پروژههای عمرانی کشور را به اتمام برساند. وی اضافه کرد: با وجود تمام مشکلات اعتباری در کشور، متاسفانه هنوز رویکردهای دولت در برخورد با بخشخصوصی تغییر نکرده است. ما باید تلاش کنیم تا این رویکردها تغییر کند. دبیرکل فدراسیون انرژی، سیاست تثبیت نرخ ارز را سیاستی ضد تولید داخلی توصیف کرد و افزود: هنوز هم عدهای در اتاق بازرگانی وجود دارند که به دنبال تثبیت نرخ ارز هستند تا واردات خود را انجام دهند.