چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

تبلیغات یکی از اصلی ترین ابزارهای آمیخته بازاریابی است که می تواند نقش بسیار مهمی در فرآیند بازاریابی شرکت ها داشته باشد.

توسعه اقتصادی، پیشرفت های صنعتی، سهولت ارتباطات بین المللی و استفاده از وسایل ارتباط جمعی در سطح گسترده در فضای کنونی، تبلیغات و ضرورت توجه به آن را پر رنگ تر ساخته است، امروزه قدرت تبلیغات بر همه مشخص است، به طوری که بسیاری از شركت ها به طور سالانه بودجه ای را برای این منظور اختصاص و بخشی را به عنوان تبلیغات در ساختار سازمانی خود جای داده اند.

در همین راستا در سال جاری کنفرانس مدیریت بازاریابی با محوریت تبلیغات در روزهای 3 و 4 اسفندماه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. در این کنفرانس تبلیغات از دو بعد تئوریک و کاربردی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مراکز علمی و دانشگاهی، محققان، اساتید دانشگاه و دانشجویان از بعد تئوریک و سیاست گذاران حوزه تبلیغات، آژانس های تبلیغاتی، صاحبان آگهی و رسانه ها از منظر کاربردی مورد کنکاش قرار خواهند گرفت.

دکتر کیماسی، دبیر علمی کنفرانس بازاریابی محورهای اصلی کنفرانس امسال کنفرانس امسال را این طور برشمرد:

1. مدیریت یکپارچه ارتباطات بازاریابی (IMC) و کمپین های تبلیغاتی

2. رفتار مصرف کننده، روانشناسی و جامعه شناسی تبلیغات

3. پیام، خلاقیت و ایده پردازی در تبلیغات

4. بودجه بندی تبلیغات

5. مدیریت رسانه های تبلیغاتی (محیطی، چاپی و...)

6. تبلیغات دیجیتال/الکترونیکی (اینترنت، موبایل، شبکه های اجتماعی، گیمیفیکیشن و...)

7. ارزیابی اثربخشی تبلیغات

8. کاربرد علوم شناختی در تبلیغات (نورومارکتینگ)

9. تبلیغات در نقطه فروش (POP) مرچندایزینگ

10. تبلیغات و مسئولیت های اجتماعی

به گفته دکتر کیماسی، امروزه ارتباط اقتصاد و تبلیغات بیش از گذشته نمایان است. در واقع می توان گفت تبلیغات یک زیرمجموعه از مباحث اقتصادی است، به خصوص تبلیغات در اقتصاد کشورهای درحال توسعه نقش مهمی را ایفا می کند.

تبلیغات هم می تواند اقتصاد را از جنبه مثبت تحت تاثیر قرار دهد و هم اینکه اثرات منفی در آن ایجاد کند. تبلیغات می تواند بر موارد ذکر شده در زیر تاثیراتی داشته باشد:

1.هزینه ها (هزینه های تولید و توزیع) را تحت تاثیر قرار دهد

2. بر قیمت محصولات و خدمات موثر است

3. بر تقاضا تاثیرگذار است

4. بر رقابت میان تولید کنندگان موثر است

5. بر انتخاب مصرف کنندگان تاثیر گذار است

6. بر چرخه کسب و کارها تاثیر گذار است

7. بر درآمد تاثیرگذار است

8. بر اشتغال تاثیر گذار است

9. بر مصرف تاثیر گذار است

10. بر رفاه اقتصادی و اجتماعی تاثیر گذار است

همان گونه که ملاحظه شد و ذکر آن در بخش بالا نیز گذشت، تبلیغات و اقتصاد به نوعی در هم تنیده شده اند، بنابراین یکی از اصلی ترین موضوعاتی که می تواند از حوزه بازاریابی و اقتصاد مورد بررسی قرار گیرد مبحث تبلیغات است.

به گفته دبیر علمی کنفرانس بازاریابی، شرکت کنندگان در دو سطح حرفه ای و آماتوری می توانند آثار خود را در قالب دسته بندی های زیر به جشنواره ارسال کنند.

1. تبلیغات چاپی (مکتوب)

2. تبلیغات رادیویی

3. تبلیغات تلویزیونی

4. تبلیغات محیطی

5. تبلیغات دیجیتالی

صاحبان آگهی می توانند به وب سایت کنفرانس به نشانی www.marketingmanagement.ir مراجعه و فرم مربوط به خود را تکمیل و فایل اثر تبلیغاتی خود را بارگذاری کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EdRVF4so
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه