چهارشنبه, ۷ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Wed, 27 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

تعداد زیاد و شعبات متعدد بانک‌ها این بار مورد انتقاد رییس‌جمهور قرار گرفت و وی خواستار تجدیدنظر در این زمینه شد تا پول به جای تاسیس شعب، صرف تولید و کارآفرینی شود. به گزارش مهر، تعداد زیاد شعب بانک‌ها باز هم به موضوعی داغ در نظام بانکی تبدیل شده است و انتقادات برخی‌ها از جمله رییس‌جمهور را در پی داشته است. شعبی که بر سر هر کوچه مانند مغازه‌های خواروبار فروشی روییده‌اند و نظارتی بر عملکرد آنها صورت نمی‌گیرد.

حسن روحانی، رییس‌جمهور در پنجاه و چهارمین مجمع سالانه بانک مرکزی در جمع مدیران بانک‌ها با انتقاد از تعدد بانک‌ها و شعبات آن در کشور گفت: بانک مرکزی باید نسبت به شعبات بانک‌ها و تعداد بانک‌ها یک مقدار تجدیدنظر و نظارت داشته باشد، مگر ما چند بانک می‌خواهیم؟ هر چند صد هزار نفر چند بانک می‌خواهند؟ یک میلیارد دلار چند بانک و چند شعبه می‌خواهد؟ بنابراین باید یک حساب و کتاب و چارچوبی برای تعداد شعبات و بانک‌ها باشد. 

روحانی با اشاره به افزایش تعداد بانک‌ها در 10 سال اخیر ادامه داد: بانک‌ها به جای آنکه پول‌ها را صرف تاسیس شعبه‌های مجلل کنند، پول آن را در تولید بیاورند و بانک‌های دولتی هم سرمایه‌های خود را در اختیار کارآفرینان مولد قرار دهند. چند ماه پیش نیز در دیداری که ولی‌الله سیف، رییس کل بانک مرکزی با تعدادی از مراجع تقلید و علمای قم داشت، بر این موضوع، یعنی کاهش تعداد شعب تاکید شده بود و آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری نسبت به وجود تعداد زیاد شعبات بانک‌های مختلف در سراسر کشور و نحوه رقابت آنها در پرداخت سودهای بانکی سپرده‌گذاران هشدار داده بود. 

البته بانک مرکزی پیش از این بخشنامه‌ای برای کاهش تعداد شعب بانک‌ها به میزان 20 درصد صادر کرده بود و بانک‌های بزرگ ملزم به اجرای آن بودند، گرچه این بخشنامه دارای ایراداتی هم بود. البته به نظر می‌رسد که با توجه به برنامه فروش اموال و املاک مازاد بانک‌ها که طی سه سال باید انجام شود، کاهش تعداد شعب نیز در این برنامه قرار می‌گیرد. 

در متن بخشنامه بانک مرکزی آمده بود: «بانک‌ها و موسسات اعتباری حداکثر طی مدت شش ماه (تا پایان شهریور سال 1392) باید نسبت به واگذاری کلیه شرکت‌ها اعم از صرافی، شرکت لیزینگ، مشارکت‌های حقوقی و واگذاری دارایی‌های غیرمنقول مازاد اقدام کنند. همچنین طبق این بخشنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری به کاهش تعداد شعب به نسبت 20 درصد تعداد آنها موظف شده‌اند. در سال 1392 به جز بانک‌ها و موسسات اعتباری جدیدالتاسیس که در استان‌ها فاقد شعبه هستند، هیچ گونه تقاضایی جهت توسعه شعب پذیرفته نخواهد شد.»

در این راستا برخی از بانک‌های بزرگ کشور اقدام به کاهش شعب خود کردند و شعبی که دارای توجیه اقتصادی نبود، کاهش یافت و حذف شد. گرچه این‌گونه سیاست‌ها همواره در سیاست‌های سالانه بانک‌ها مطرح می‌شود و روش‌هایی مثل ادغام، تعطیلی شعب و جابه‌جایی را هر سال بانک‌ها انجام می‌دهند. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/xYEwCaBQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتامحاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه