ماهی یکی از غذاهای کامل به شمار میآید که در انواع آن خواص بسیاری وجود دارد. همین مزیتها موجب شده انسانها همواره خواستار آن باشند، البته برخی افراد ماهی را به خاطر بوی نامطبوع آن از سبد غذایی خود حذف میکنند که جایگزین آن کنسروهای ماهی در سبد تغذیه است. اما تولید ماهی در کشور ما آنچنان که باید به اندازه کافی نیست. به همین دلیل قیمت آن هم نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر گرانتر است.
به علاوه تبدیل انواع ماهیها در ایران به کنسرو، صورت نمیگیرد و تنها برخی ماهیها قابلیت تبدیل به کنسرو شدن را دارند. در خصوص پرورش و تولید و احداث استخرهای ماهی پیش از این گزارشهای مفصلی ارائه شد. همچنین شرایط سرمایهگذاری در تولید کنسرو ماهی را هم در همین صفحه به تفصیل بازگو کردیم، اما بهانه نوشتن کلاف امروز در پی خبری از تولید ماهی در شهرستان بافت است. چنانچه مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان از تولید بیش ار 200 تن ماهی پرورشی در این شهرستان خبر داد.
امید علیپور گفت: امسال با رهاسازی330 هزار قطعه بچهماهی قزلآلا در استخرهای طرح تیپشیلاتی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی و با وجود بچهماهی گرمآبی موجود در بندها و سدهای خاکی شهرستان که تعداد آنها بیش از200 هزار قطعه است، تولید ماهیان پرورشی از مرز 200 تن خواهد گذشت. وی با بیان اینکه دلیل عمده این رشد آماری، اعتماد بخش خصوصی به درآمدزایی مناسب و سرمایهگذاری مطمئن در این عرصه است، بیان کرد: براساس تفکیک گونههای گرمآبی و سردآبی آب شیرین، میزان تولید امسال گونههای گرمآبی به 115 تن و میزان تولید تکگونه سردآبی کشور در شهرستان بافت به 85 تن افزایش خواهد یافت. ما هم در این کلاف به سرمایهگذاران بخش فروش ماهی به علاوه فرآوری و بستهبندی پیشنهاد میدهیم با توجه به افزایش میزان تولید ماهی در این شهرستان، میتوانند روی موارد گفته شده سرمایهگذاری کنند.