دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

گاهی موفقیت کاری شما به عنوان مدیر کسب و کاری کوچک آنقدر چشمگیر و ارزشمند می‌شود که از شما برای همکاری در مدیریت مجموعه‌ای بزرگ‌تر دعوت به عمل می‌آید. بدین ترتیب فرصت حضور در مرحله‌ای بالاتر را پیدا کرده و به دعوت آن شرکت پاسخ داده و کار در سمت جدید را آغاز می‌کنید. ورود به هر مرحله تازه از زندگی ناخودآگاه استرس‌هایی را در پی دارد. ممکن است افکاری مانند این به سراغ‌تان آید که اعضای تیم جدید چه کسانی هستند و چه خصوصیاتی دارند؟ سیستم‌های کاری، کار گروهی، برنامه‌ها و... در سمت مدیریت در شرکت جدید چه وضعیتی دارد؟ استرس کاری اگر بجا و به اندازه باشد مفید و سازنده است، اما اگر از حدش بگذرد، تبدیل به استرسی مخرب می‌شود که می‌تواند زندگی کاری و شخصی و بهره وری شما را تحت تسلط خود در بیاورد و به جای پیشرفت درهای پسرفت را به روی‌تان باز کند.

شما نمی‌توانید همه چیز را کنترل کنید، اما این به معنای ناتوانی شما حتی در بدترین موقعیت نیست. راه مدیریت استرس کاری، تغییر شغل نیست، بلکه تمرکز بر چیزی است که تحت کنترل خود شماست و آن چیزی نیست جز خودتان. راهکارهای فردی و سازمانی زیر در مدیریت این استرس کاری به شما کمک می‌کند.

ابتدا از خودتان شروع کنید

ریشه بسیاری از استرس‌ها درونی است.هنگامی که استرس کاری با توانایی‌های شما برای انجام وظایف‌تان تداخل پیدا می‌کند، ابتدا باید خودتان و زندگی شخصی‌تان و در واقع درون‌تان را مدیریت و آرام کنید. در غیر این صورت، این استرس بر سلامت شما اثر می‌گذارد. در این حالت زمان اقدام فرا رسیده است.با مراقبت و توجه به سلامت فیزیکی و روانی خود این کار را شروع کنید.

هنگامی که بیشتر به خودتان توجه می‌کنید، از نظر روحی قوی‌تر شده و استرس‌تان کاهش یافته و با مدیریت خود به مدیریت شرایط می‌رسید.وقتی حس درونی بهتری دارید، بهتر می‌توانید وظایف و محیط‌تان را مدیریت کنید و بر امور تسلط داشته باشید.مدیریت درونی به معنای تغییر سبک کلی زندگی نیست.حتی چیزهای کوچک می‌تواند روحیه‌تان را بالا ببرد و انرژی‌تان را افزایش دهد.اگر نگرش مثبت‌تر در افکارتان ایجاد کنید، کم کم شاهد کاهش سطح استرس خود چه در خانه و چه در محل کار خواهید شد.

کاهش استرس با اولویت دهی و سازماندهی امور

ممکن است با شروع هر وظیفه جدید استرسی در چگونگی و نتیجه اجرای آن شما را در برگیرد، اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود اوضاع آنها را به‌کار گیرید.توانایی در خودکنترلی در موقعیت‌های استرس زا اغلب به همکاران، دیگر مدیران مجموعه، زیردستان و در کل همکاران شما نیز منتقل می‌شود. با اولویت‌دهی و برنامه‌ریزی مسئولیت‌ها این استرس را کاهش دهید:

* لیست کاری خود را بنویسید و سپس برنامه‌ها، مسئولیت‌ها و وظایف روزانه‌تان را تحلیل کنید.کار مداوم بدون استراحت به فرسودگی شغلی منجر می‌شود. سعی کنید میان کار و زندگی خانوادگی، فعالیــت‌های اجتـــماعی، مسئولیت‌های روزانه و زمان‌هایی که کار نمی‌کنید تعادل برقرار کنید.

* سعی کنید صبح زودتر در محل کار حاضر شوید. اگر بتوانید هر روز 10 تا 15 دقیقه زودتر به محل کار رفته و پشت میز کارتان باشید، فرصت بهتری برای نظم‌بخشی و هماهنگی امور پیدا کرده و از سردرگمی رهایی خواهید یافت.دیر رسیدن به محل کار شما را با این استرس مواجه خواهد کرد که کارها روی زمین مانده است. پس این عامل استرس زا را برطرف کنید.

* در فواصل کاری استراحتی کوتاه کنید.به خودتان فشار نیاورید و هرازگاهی با قدم زدن یا کاری که دوست دارید به خود استراحتی کوتاه دهید تا از شر فشارکاری خلاص شوید.همچنین حتما زمانی را برای ناهار کنار گذاشته و پشت میز کارتان ناهار نخورید. استراحت کوتاه می‌تواند به شما انرژی دوباره داده و بهره‌وری‌تان را افزایش دهد.

* وظایف را اولویت‌بندی کنید. لیستی از وظایف و برنامه‌هایی که قصد انجامش را دارید تهیه کرده و آنها را به ترتیب اولویت بنویسید.مثلا اگر کارهای بازاریابی و تبلیغات شرکت برای‌تان مهم‌تر است آن را اولویت داده و دیگر برنامه‌ها مانند استخدام کارمند جدید، دادن پاداش و ارتقای کارمندان و... را به اولویت‌های پایین‌تر اختصاص دهید.

* پروژه‌های بزرگ را با گام های مرحله‌ای انجام دهید. اگر به نظر می‌رسد که یک پروژه بزرگ و پیچیده است، مراحل انجام آن را با برنامه‌ریزی دقیق به صورت مرحله به مرحله انجام دهید. در هر بازه تنها روی یک مرحله تمرکز کرده و انرژی‌تان را روی آن بگذارید.

* تفویض اختیار: مطمئنا همه کارها را شما نمی‌توانید انجام دهید و وقتی ببینید وظایف همچنان باقی مانده ممکن است به استرس برسید.پس بخشی از کار را به مدیر زیردست یا سرپرست خود بسپارید. وقتی می‌توانید با اندکی کنترل روی کارشان، آنها را هدایت کنید چرا تمام وظیفه مدیریت را خودتان به تنهایی انجام دهید؟ مسلما این کار استرس کاری شما را کم خواهد کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/CWXt8ldb
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه