صدها نفر از مدیران میانی و رده بالای شاغل در فیس بوک در پارک فناوری Menlo این مجموعه، طی کنفرانسی یک روزه مورد تقدیر قرار گرفتند.
این مراسم افزون بر نکوداشت زنان، شامل مراسم اهدای جوایز، تعریف خاطرات و اشتراک گذاری تجربیات شغلی میان مدیربانوهای کم تجربه و باتجربه بود. از شاخص ترین چهره های حاضر در این مراسم می توان به دبورا لیو، شریل سندبرگ و فیدجی سیمو اشاره کرد.
دبورا لیو، معاون بخش بازار و پلتفرم فیس بوک می گوید: «ایده برگزاری جشن ها و کنفرانس های سالانه برای زنان فیس بوک، به افزایش اعتمادبه نفس زنان عرصه تکنولوژی و تشویق آنان به حضور در رده های بالاتر شغلی کمک خواهد کرد.
ما به عنوان مدیران رده بالای شاغل در عرصه فناوری شانس مناسبی برای پیشرفت در اختیار داشتیم. این در شرایطی است که بسیاری از زنان باهوش و با استعداد به سبب نداشتن حمایت های مالی و اجتماعی از رسیدن به جایگاه های درخور، محروم مانده اند. متاسفانه بسیاری از این زنان تحصیلات سطح بالایی دارند.»
فیدجی سیمو از دیگر اعضای ارشد فیس بوک و مدیر بخش محصولات این سازمان می گوید: «در طول این کنفرانس، بسیاری از تجارب تلخ و شیرین میان کارمندان فیس بوک رد و بدل شد. نکته جالب، مشابهت موانع و سدهایی بود که مسیر موفقیت زنان را مسدود کرده بودند. در واقع اغلب زنان کارمند در فیس بوک با هر نژاد و ملیت، درجاتی از فشار و تبعیض جنسیتی را برای رسیدن با اهداف خود تحمل کرده اند. ما درک کردیم تفاوتی ندارد اهل کجا باشی، در هر کجای جهان که زندگی کنی، برای رسیدن به جایگاه شایسته، سختی هایی را تحمل خواهی کرد.»
در میان حاضران، شریل سندبرگ از موفق ترین چهره های مراسم محسوب می شد. سندبرگ نخستین زنی بود که موفق شد به حلقه اعضای هیات مدیره فیس بوک بپیوندد. گرچه پیش از آن نیز، پست های مهمی همچون معاونت بخش بازاریابی و فروش گوگل را در اختیار داشت. طبق آمارهای منتشر شده در ژوئن 2015 میزان دارایی های سندبرگ، بالغ بر یک میلیارد دلار ارزیابی شده است.
وی چندی پیش با انتشار کتابی برگرفته از زندگی نامه خود در میان زنان جهان به شدت محبوب شد.
وی در این کتاب، با ارائه تجربیات ملموس خود درخصوص اعتمادبه نفس اندکش در روزهای نخست کار، تبعیض های حاکم بر فضای شغلی و دشوار بودن ارتقای شغلی، بسیاری از زنان را امیدوار کرد که می توان از تمامی این موانع عبور کرد و مثل او زنی موفق و ثروتمند شد.
پژوهش های دانشگاه هاروارد نشان می دهد از سال 2008 تاکنون نرخ تمایل زنان برای حضور در عرصه های تکنولوژی و فناوری رشد قابل توجهی داشته. به نظر می رسد یکی از علل این تمایل، فضای کاری منعطف، پرجذابیت و به روز در مشاغل دنیای فناوری باشد. علت دیگر شاید به قابلیت دورکاری و فعالیت آنلاین زنان در دنیای مشاغل مرتبط باشد این قابلیت به ویژه برای زنان خانه دار اهمیتی دوچندان دارد.