رییس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: طی یک‌سال گذشته به ارزش ٨٧٠ میلیارد ریال قرارداد در پژوهشگاه صنعت نفت امضا شد. به گزارش شانا، حمیدرضا کاتوزیان با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای تقویت ارتباطات و مناسبات با کارفرمایان در پژوهشگاه گفت: با کمک معاونان و روسای پردیس‌ها تلاش کرده‌‌ایم تعامل با صنعت را در چارچوبی منطقی دنبال کنیم.

وی افزود: طی یک‌سال اخیر، برخی از قراردادهای معوق را به تصویب و ابلاغ رساندیم و در مجموع، ٨٧٠ میلیارد ریال قرارداد در این مدت به امضا رسیده است. کاتوزیان اصلاح در ساختار پروژه‌ها و انضباط، کنترل و ارزیابی پروژه‌ها را از اموری دانست که بیش از پیش در پژوهشگاه مورد توجه قرار گرفته است و ادامه داد: با تشکیل کمیته ارزیابی پروژه‌ها که سنگ بنایی برای یک مرکز پروژه محور همچون پژوهشگاه است، سعی شد ضمن حفظ هویت فعالیت‌ها به امور پروژه‌‌ای غنای بیشتری بخشیده شود.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه کمیته ارزیابی پروژه‌ها باید با نظارت دقیق، مانع از گزارش‌‌سازی و تحلیل‌های سطحی شود، گفت: فعالیت‌های این کمیته باید محکم و استوار باشد و نسبت به درستی و صحت اطلاعات و گزارشات اطمینان کافی حاصل کند. وی یادآور شد: توان نیروهای کار معین نیز برای ورود به پژوهشگاه باید در کمیته‌‌ای ارزیابی شود که از این رو نیروهای مورد نظر باید با احراز شرایط وارد سیستم شوند.

کاتوزیان گفت: نظام پیشنهادات نیز با تلاش‌های انجام شده توسط معاونت برنامه‌ریزی به زودی اجرا می‌شود و استقرار سیستم آراستگی ٥S نیز از دیگر فعالیت‌های اخیر پژوهشگاه است که توانسته آزمایشگاه‌ها، انبارها و مسائل مرتبط به ایزو و HSE را ساماندهی کند.