رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه در مرحله نخست پنج تا هشت فروند ایرباس ۳۲۰ و ۳۳۰ در سال ۲۰۱۶ وارد کشور میشود، گفت: بین کشورهای اروپایی و ایران تعامل وجود دارد.
به گزارش مهر، علی عابدزاده افزود: طبق پیشقرارداد شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) با شرکت هواپیماسازی ایرباس قرار است امسال پنج تا هشت فروند هواپیما به ایران تحویل داده شود.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم هر چه زودتر مشکل تامین مالی و فاینانس خرید این هواپیما از سوی موسسات و نهادهایی که قرار است فاینانس این هواپیما را تامین کنند، برطرف شود، افزود: روحیه تعامل کشورهای اروپایی با ایران وجود دارد و نهایی شدن پیش قرارداد خرید هواپیمای ایرباس در مرحله اقدامات تجاری از سوی دو طرف است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: فروشندگان هواپیما در پی فروش محصولات خود هستند، بنابراین هیچ انگیزهای برای خودداری از اجرای این توافق وجود ندارد و مشکلاتی که بعضا برای انعقاد قرارداد وجود دارد مربوط به مسائل سیاسی از سوی کشورهای اروپایی است که در پی رفع این موانع هستند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی نهایی شدن قرارداد برای ورود هواپیماهای ایرباس را پیگیری میکنند.
وام هزار میلیارد ریالی برای خرید شناورهای مسافری
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی از اختصاص یك هزار میلیارد ریال وام برای خرید شناورهای مسافری و گردشگری خبر داد.
به گزارش ایرنا، علی جهاندیده اظهار داشت: 5هزار و 800 كیلومتر طول ساحل جنوب و شمال، تحفه خدادادی است كه باید از آن در بخشهای مختلف برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی كشور بهرهبرداری كنیم.
جهاندیده با اشاره به موقعیت خاص ایران در كریدورهای حملونقل بینالمللی، توسعه حملونقل دریایی باری و مسافری را مورد تاكید قرار داد. وی جمعیت 300 میلیون نفری كشورهای حوزه خزر و همسود (CIS)، واقع شدن ایران در چهار راه اقتصاد جهانی و مسیر كریدورهای متعدد را از مزیتهای ایران عنوان و بر لزوم استفاده بهینه از این مزیتها تاكید كرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بنادر و دریانوردی اظهار كرد: اگر از مزیت دریایی به درستی استفاده و صنعت دریا و حملونقل دریایی را فعال كنیم، نه تنها قادر به ایجاد اشتغال برای بیكاران كشور خواهیم بود، بلكه میتوانیم از كشورهای دیگر نیز كارگر جذب كنیم.