پنجشنبه, ۲۸ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

در بخش گذشته در این مورد بحث و بررسی کردیم که اصل و ریشه افزایش قیمت‌ها باید بر مبنای سودآوری شرکت‌ها بنا شود. درحقیقت اگر کسب‌وکاری در عملکرد خود دارای رشد سودآوری باشد، افراد علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری میزان کسب سود در این کسب‌وکار را درمقایسه با دیگر فرصت‌های سرمایه‌گذاری بررسی کرده و برای خرید سهام مورد نظر اقدام می‌کنند و بدین‌سان با افزایش تقاضا، قیمت‌ها رشد خواهند کرد. البته برعکس این مورد هم صادق خواهد بود.

در این بخش به بررسی عامل اصلی موفقیت در بازار سرمایه می‌پردازیم و آن نکته‌ای نیست جز نگرش درست به نحوه فعالیت در بازار سرمایه وبورس. به‌طور کلی ایجاد یک نگرش درست به فرآیند سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه، اصلی‌ترین نقش را در موفقیت یک سرمایه‌گذار در این بازار ایفا می‌کند.مفهوم نگرش به زبان ساده، نوع نگاه شما به یک مسئله را بیان می‌کند. اینکه در مورد یک موضوع چگونه فکر می‌کنید.

متأسفانه اگر از افرادی که تازه وارد بورس شده‌اند، این سوال را بپرسید که چرا وارد این بازار شده‌اید، شما در بیشتر مواقع با این جواب مواجه می‌شوید که «آمده‌ام پولدار شوم». عموما هجوم افراد تازه‌کار هم زمانی به بازار اتفاق می‌افتد که بازار طی یکی، دو سال قبل، رشد بسیار زیادی کرده است و پس از اینکه افراد از رادیو و تلویزیون و دوستان و آشنایان اخبار بازدهی‌ها را شنیده‌اند، بدون هیچ تحقیق، دارایی‌ها و پول‌های دوران بازنشستگی خودرا به این بازار وارد می‌کنند تا به‌اصطلاح پولدار شوند و حتی زمانی‌که از آنان می‌پرسیم، حالا چقدر می‌خواهی پول دربیاوری (هدف)، جواب این است که هرچه بیشتر بهتر.

در حقیقت این جواب بیان می‌کند که این افراد هیچگونه نگرش درستی به این کسب وکار نداشته و هیچگونه هدف و برنامه مشخص برای فعالیت وکسب سود در این بازار ندارند.  درحقیقت نگرش درست به بازار سرمایه بیان این مفهوم است که این بازار مکانی برای زود پولدار شدن نیست، بازار سرمایه نیازمند آموزش درست و شناخت کافی و صرف زمان برای رشد و توسعه سرمایه است.

فعالیت در بازار سرمایه نیاز به برنامه‌ریزی دقیق 5 تا 7 ساله به‌همراه آموزش و یادگیری اصول و فنون سرمایه‌گذاری و کسب مهارت دارد. سرمایه‌گذاران باید برای دوره زمانی یاد شده اهداف و استراتژی‌های مربوطه را برای رسیدن به اهداف کسب سود، به‌درستی تعیین کنند. به‌عنوان مثال اگر شما بتوانید با پتانسیل‌های موجود در بازار سرمایه، سالانه سرمایه خود را 30درصد و به‌طور مرکب رشد دهید، سرمایه شما ظرف هفت سال حدودا 6 برابر خواهد شد.

بدین‌سان شما می‌توانید برای هردوره دلخواه پنج، هفت و 10ساله یا بیشتر برنامه‌ریزی کنید. ذکر این نکته ضروری است که حتما باید نگرش شما نسبت به فعالیت در این کسب‌وکار همانند کشاورزان باشد، یعنی باید نگاه کاشت، داشت و برداشت داشته باشیم. تحقیقات در سراسر دنیا نشان می‌دهد اکثر افرادی که این نوع تفکر را در خود پرورش داده‌اند، در این بازار موفق بوده‌اند. 

ما باید در ابتدا آموزش‌های لازم برای فعالیت در این بازار را کسب کرده و متناسب با روحیه ریسک‌پذیری خود یک برنامه درست ودقیق، برای رسیدن به اهداف مالی شخصی تدوین کنیم.در بخش بعدی به تشریح قصد و نیت افراد سرمایه‌گذار برای سرمایه‌گذاری در بازار بورس می‌پردازیم، تا بتوانیم جایگاه و علاقه خود و روش مناسب برای فعالیت در این بازار را شناسایی کنیم.

محقق و تحلیلگر بازار سرمایه و سایت تحلیلی ارشن

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/uDPYqzbG
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه