دوشنبه, ۱۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Mon, 1 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

زنان می توانند نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشند. در این شرایط از امور بانوان وزارت کشور خواسته ام که جلسه ای با زنان کارآفرین اقتصادی داشته باشیم. البته قرار است چنین جلساتی در همه استان های کشور برگزار شود.

عبدالرضا رحمانی فضلی در اجلاس مشاوران استاندار و مدیران کل امور بانوان و خانواده های استانداری سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد، افزود: اقتصاد مقاومتی یکی از موضوعاتی است که روی آن اجماع ملی وجود دارد و کارشناسان، دانشگاهیان و اقشار مختلف جامعه در این زمینه اتفاق نظر دارند. حتی رئیس جمهور آمریکا نیز در مراسم تحلیف خود از آمریکاییان خواست کالای آمریکایی بخرند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی درون زا، برون نگر و دانش بنیان است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری با تجربه عظیمی که طی سال های مختلف فعالیت خود کسب کرده اند و با بهره گیری از نظر مشاوران، راه نجات بخش اقتصاد ملی را اقتصاد مقاومتی تشخیص دادند.

وزیر کشور با اشاره به نقش زنان در تحول اقتصاد مقاومتی گفت: زنان می توانند از کاهش و منطقی کردن مصرف تا افزایش تولید و ثروت نقش داشته باشند. کار و تولید تنها منحصر به کارخانه های عظیم نمی شود، بلکه از مگاپروژه ها تا مشاغل خانگی را می توان جزو اقتصاد مقاومتی منصوب کرد.

همه اقشار مختلف جامعه می توانند در اقتصاد مقاومتی نقش داشته باشند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی تکانه های سیاسی، اقتصادی و امنیتی بر اقتصاد کشور موثر بوده است، بنابراین تلاش در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی می تواند شرایط بهتری را برای کشور فراهم آورد.

رحمانی فضلی درباره انتخابات گفت: انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا را پیش رو داریم، البته در برخی استان ها انتخابات مجلس نیز برگزار می شود. موضوع مهم مشارکت مردم در انتخابات است و همیشه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در انتخابات تاکید داشته اند و درباره اهمیت این موضوع در انتخابات پیش رو نیز مطالبی را به من فرموده اند.

نقش مهم مدیران کل امور بانوان در افزایش مشارکت

وی با تاکید بر نقش مدیران کل امور بانوان استانداری ها و فرمانداری ها در افزایش مشارکت مردم اظهار کرد: آنان می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند. وزیر کشور با اشاره به موضوع سلامت انتخابات اظهار کرد: در این زمینه مجریان انتخابات، کاندیداها و مردم نقش دارند. نیاز داریم که انتخابات پیش رو در اوج سلامت برگزار شود. هرچند در زمینه سلامت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری مشکلی نداشتیم.

رحمانی فضلی اضافه کرد: باید به قانونی بودن انتخابات توجه کنیم. بی طرفی دستگاه های اجرایی به ویژه وزارت کشور از اهمیت زیادی برخوردار است. رأی مردم حق الناس است و انحراف ایجاد کردن در حق الناس گناه محسوب می شود. هیچ چیز بالاتر از رعایت امانت داری، حقوق انسان ها و اجرای قانون در انتخابات نیست. مردم هستند که انتخاب خود را انجام می دهند و همه ما باید به نتیجه رأی مردم گردن بنهیم.

وی اضافه کرد: بازرسان محسوس برای نظارت بر سلامت انتخابات، احزاب و گزارش های مردمی در سلامت انتخابات نقش دارند. مدیران کل امور بانوان نیز می توانند در استان های خود جلساتی را درباره اصل مشارکت در انتخابات و اهمیت آن برگزار کنند.

وزیر کشور با اشاره به موضوع آسیب های اجتماعی گفت: تاکنون چهار جلسه را در حضور مقام معظم رهبری با محوریت آسیب های اجتماعی برگزار کرده ایم و این آسیب ها اولویت بندی شده اند که شامل اعتیاد، مدیریت حاشیه نشینی، طلاق، مفاسد اخلاقی و مکان های بحران خیز می شوند که در این زمینه تقسیم کار ملی و تامین اعتبار شده است. در جلسه چهارم مقام معظم رهبری نسبت به پیشرفت کار اظهار خرسندی کردند، البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

آسیب های اجتماعی را بدون اجتماعی کردن نمی توانیم مدیریت کنیم

رحمانی فضلی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی را بدون اجتماعی کردن نمی توانیم مدیریت کنیم، تصریح کرد: اجتماعی کردن به معنای جلب مشارکت مردم برای کاهش آسیب های اجتماعی است، یعنی هرکس در وهله اول مواظب خانواده خود باشد و سپس در جایگاه کاری خود مراقبت هایی را در این حوزه انجام دهد.

وی تاکید کرد: با پیچیدن یک نسخه از تهران برای سایر استان های کشور نمی توان آسیب های اجتماعی را کاهش داد، چراکه شرایط اجتماعی و فرهنگی نقاط مختلف کشور با یکدیگر متفاوت است و در استان های مختلف باید جزییات مطالعه شود، البته ما مطالعات فصلی انجام داده ایم. استان ها نیز می توانند از ظرفیت مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی در زمینه مطالعه در حوزه آسیب های اجتماعی بهره ببرند. استان ها اگر به راه حل هایی در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی دست یابند به طور قطع در استان مربوطه و همچنین تهران از این طرح ها حمایت می کنیم.

وزیر کشور در ادامه گفت: آسیب های اجتماعی موضوع بسیار مهمی است که می توانند مثل یک موریانه جامعه را از درون تهی کنند.

رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه زنان و خانواده اظهار کرد: در حوزه هایی مانند حقوق کودک اقدامات خوبی در وزارت کشور انجام شده است.

وی در ادامه گفت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر اقدامات خوبی انجام شده و حتی افرادی آموزش داده ایم که در مکان هایی مانند انجمن مدارس و سربازخانه ها حضور پیدا می کنند و درباره آسیب های مواد مخدر و مسائل مربوط به آن صحبت می کنند.

وزیر کشور با بیان اینکه دو حوزه رسمی و غیررسمی در زمینه بانوان داریم، اظهار کرد: حوزه رسمی شامل داخل وزارت کشور و استانداری ها می شود که مسائل بانوان در این بخش مورد پیگیری قرار می گیرد که شامل مسائل اداری و کاری است. حوزه بیرونی مربوط به مسائل مبتلا به کشور است. در این زمینه لازم است زنان نقش فعال تر و مشارکت جدی تری داشته باشند.

مدیران کل امور بانوان در زمینه وحدت و امیدبخشی کار کنند

رحمانی فضلی با اشاره به ساختار، تشکیلات و بودجه امور بانوان در حوزه وزارت کشور گفت: بحث های ساختاری و تشکیلاتی باید در شورای معاونان وزارت کشور مطرح شود، در زمینه بودجه نیز لازم است از دولت مصوبه بگیریم.

وی با اشاره به موضوع وحدت، انسجام و هماهنگی اظهار کرد: امیدواریم ایجاد امید و نشاط در مردم در جهت تاثیرگذاری و نقش آفرینی بیشتر در اداره کشور را داشته باشیم. مردم عنصر اصلی و اساسی حمایت از نظام و دولت هستند؛ هر وقت مردم مشارکت بیشتری داشته باشند، کارها موثرتر و با هزینه کمتر انجام می شود. برای تحقق این امر لازم است مردم را به تلاش های مسئولان و دولت امیدوار کرد، به گونه ای که پیوند قوی تری با دولت داشته باشند. مردم به عنوان سرمایه اجتماعی در پشتیبانی و حمایت از دولت پای کار باشند.

وزیر کشور تاکید کرد: مردم نمی توانند در فضای بی اعتمادی یا بی اطلاعی و عدم اطمینان مشارکت داشته باشند. اداره کشور با مردم، ایجاد امید و تقویت نشاط و همراهی و مشارکت مردم از اهمیت زیادی برخوردار است. در این شرایط این پرسش به وجود می آید که چه رفتارهایی باعث افزایش امید و اعتماد مردم به مسئولان می شود و آیا اگر شب و روز با کمال بی انصافی درباره اقدامات دولت قضاوت کنیم، می توانیم در جهت اعتمادزایی عمل کنیم؟ گاهی اوقات به گونه ای عمل می شود که گویی دولت هیچ کار مثبتی انجام نداده است.

رحمانی فضلی اضافه کرد: آیا برای انتقاد کردن فقط باید جنبه های منفی یک موضوع را برجسته کنیم یا نه؟ لازم است در زمینه شیوه درست انتقاد، فرهنگ سازی کنیم. مردم همه نیروهای سیاسی را که در عرصه حکومت فعالیت می کنند، یکپارچه می بینند. همه ما ولایت فقیه و قانون اساسی را قبول داریم. این موارد جزو محکمات است و همه ما روی آنها اتفاق نظر داریم، اما برخی افراد در محکمات هم نمی خواهند انصاف را رعایت کنند. لازم است در زمینه وحدت، انسجام و امیدبخشی در جامعه، مدیران کل امور بانوان کار کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/XvIP0SoR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه