نان یکی از عناصر اصلی سفره ایرانیان و اغلب مردم جهان است، عطر و طعم نان داغ همیشه در ذهن افراد یادآور بسیاری از خاطرات خوش و احساسات ناب است، جالبتر اینکه بهجز انواع نانهای مرسومی که روزانه استفاده میشود، در کشور ما تمام مناطق کشور دارای نان محلی با دستور پخت و مواد اولیه خاص خودشان هستند. بیشتر اوقات که بهعنوان مسافر وارد یک شهر میشوید با راهنمایی مردم محلی آنجا میتوانید نان مخصوص آن منطقه را تهیه کنید اما به ندرت پیش میآید در کلانشهرها یا حتی تهران بهعنوان پایتخت کشور، به همه نانهای محلی دسترسی داشته باشید.
از این رو کلاف امروز پیشنهاد تأسیس یک نانوایی را نه به اشکال مرسوم بلکه با رویکردی متفاوت دارد، نانوایی که بتواند انواع نانهای محلی کشور را پخت کند و به دست متقاضیان بسپارد، چنین سرمایهگذاری میتواند هم خیلی جذاب باشد و هم مورد توجه مردم قرار گیرد. چرا که مثلاً در پایتخت کشور درصد زیادی از ساکنان از شهرهای مختلف حضور دارند و وجود نان محلی با طعم و عطر به یادماندنیاش به خوبی میتواند این افراد را مجذوب خود کند و مشتریان ثابت را برای شما بیاورد، از طرفی این سرمایهگذاری میتواند ناب باشد و به برند مطرحی در این زمینه تبدیل شوید.