براساس آمار سرویس «آب و غذا» تولیدات مرغ ایران در جریان کارشناسیها و بازدیدهای مرغ و تخم مرغ مشکوک به آنفلوآنزا جزو کشورهای پاک شناخته شد و همین مسئله خود یکی از پتانسیلهای مثبت ایران در تولید بیشتر این ماده غذایی است. به گفته کارشناسان و طبق آخرین آمار ایران در سال حدود 2میلیون تن تولید مرغ دارد که 300هزار تن از این تولید مازاد مصرف در نظر گرفته میشود و غالبا مرغداران از مشکلات صادرات و ضرر و زیانی که به آنها به دلیل این تولید بالا وارد میشود شکایت میکنند، از طرفی ایران ظرفیت تولید 3میلیون تن مرغ در سال را هم دارد از این رو بهترین فرصت برای صادرات مرغ در این برهه از زمان پیش آمده است. از طرفی کشورهای همسایه مانند افغانستان، عراق و پاکستان از خواستاران مرغ ایران هستند.
ما هم در این کلاف پیشنهاد میدهیم برای فعالان حوزه صادرات که با توجه به اینکه صادرات مرغ به کشورهای دیگر نیاز به مجوز از وزارت جهاد کشاورزی ندارد و بسیاری از موانع صادراتی مرغ در حال برداشته شدن است میتوانند روی صادرات مرغ به خوبی تمرکز کنند.