گردشگری یکی از انواع سرمایهگذاری پردرآمد و زودبازه است که طی چند سال اخیر توجه بسیاری از سرمایهگذاران به این حوزه در شاخههای مختلف تاریخی، تفریحی، آموزشی و... جلب شده و فرصتهای مناسبی را برای خود به سرمایه تبدیل کردهاند. بخشی که با توجه به پتانسیلهای بالقوه کشور در جذب گردشگر میتواند توجیه اقتصادی بالایی داشته باشد، به شرط اینکه به درستی مکانیابی و شرایطسنجی شود. طی هفته گذشته نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در کیش برگزار شد که در این نمایشگاه بستههای سرمایهگذاری مناطق نمونه گردشگری و بسترهای سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه صنایع دستی به منظور معرفی، جذب و مشارکت در سرمایهگذاری به بازدیدکنندگان ارائه شد. سرنخ امروز به دو فرصت گردشگری در دو استان بزرگ پرداخته است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی در این نمایشگاه گفته است: استان مرکزی در بخش میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این نمایشگاه حضور یافته تا با معرفی ظرفیتها و جاذبههای استان در این بخش به رشد صنعت گردشگری کمک کند. سیدمحمد حسینی میگوید: این منطقه دارای فرصتها و جاذبههای کمنظیر طبیعی ـ تاریخی در حوزه گردشگری است و حضور فعال سرمایهگذاران در چنین نمایشگاههایی میتواند بستر مناسبی را برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری فراهم کند.
وی میافزاید: ما به دنبال این هستیم با حضور در نمایشگاه ظرفیتها و قابلیتهای مهم گردشگری از جاذبههای طبیعی، اکوتوریسم، غارنخجیر، تالاب میقان، بناهای تاریخی و صنایع دستی را به بازدیدکنندگان معرفی کنیم. ما هم در این کلاف پیشنهاد میدهیم که در استان مرکزی و روی جاذبههایی همچون موزه چهار فصل، غار نخجیر، سرچشمه محلات، پارک بوجه خمین، باغات گل و گیاه محلات و موزه حسنآباد و مفاخر که از مهمترین جذابیتهای مستعد استان به شمار میآیند، سرمایهگذاری کنید.