دوشنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Mon, 21 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

عضو هیات‌مدیره شرکت فرودگاه‌ها گفت: مقرر شد اگر ایرلاین‌‌ها ظرف شش ماه نسبت به تسویه‌حساب بدهی انباشته خود اقدام کنند، این بدهی با دلار 1800تومانی محاسبه شود. ‌طبق قانون باید با احتساب دلار‌ 2500 تومانی با آنها تسویه می‌کردیم اما این مهلت را داده‌ایم تا نسبت به پرداخت بدهی خود تشویق شوند.

سیداحمد مؤمنی‌رخ در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه 50 درصد درآمد این شرکت بابت سود سهام به صندوق دولت پرداخت می‌شود درحالی‌که این درآمدها وصول نشده است، گفت: شرکت‌های هواپیمایی تاکنون حدود‌ 573میلیارد تومان به شرکت فرودگاه‌های کشور بدهکار هستند که 97میلیارد تومان آن در قالب چک پرداخت اما هنوز وصول نشده است. عضو هیات‌مدیره شرکت فرودگاه‌های کشور افزود: به‌هرحال شرکت فرودگاه‌های کشور به‌عنوان یک شرکت درآمد-هزینه‌ای موظف به وصول مطالبات خود طبق قانون است و اعضای هیات‌مدیره شرکت فرودگاه‌های کشور باید در دادگاه دیوان محاسبات جوابگوی این باشند که چرا سهم دولت وصول نشده است. مومنی‌رخ درباره تقسیط بدهی ایرلاین‌ها با بیان اینکه تعهدی از سوی ایرلاین‌ها ارائه شده است، افزود: در توافق سازمان هواپیمایی کشور با نماینده دیوان محاسبات و ایرلاین‌ها، مقرر شد در بدهی‌های معوق قبلی اگر ایرلاین‌‌ها ظرف شش ماه نسبت به تسویه حساب بدهی خود اقدام کنند، این بدهی‌ها با دلار 1800 تومانی برای آنها محاسبه می‌شود درحالی‌که باید ‌طبق قانون با احتساب دلار‌ 2500 تومانی با آنها تسویه کنیم اما این مهلت را داده‌ایم تا نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به ما تشویق شوند.

عضو هیات‌مدیره شرکت فرودگاه‌های کشور اظهار داشت: به‌هرحال درصورتی‌که شرکت‌های هواپیمایی تا شش ماه آینده با شرکت فرودگاه‌های کشور تسویه ‌کنند بدهی انباشته آنها با دلار 1800 تومانی محاسبه می‌شود و پس از آن با دلار 2500‌تومانی، بدهی‌‌ها محاسبه می‌شود و از آن پس مشکلات شرکت‌ها ‌بیشتر خواهد شد بنابراین بهتر است ظرف شش ماه نسبت به تسویه‌حساب بدهی خود اقدام کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Jrw24OEU
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه