رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: به ظرفیت سرمایه‌گذاران خارجی درحوزه گردشگری کمتر توجه شده اما با توجه به علاقه کشورهای دنیا به ارتباط گردشگری با ایران نباید از این ظرفیت غافل شویم. به گزارش مهر، عبدالوهاب سهل‌آبادی اظهار داشت: بنا به گفته کارشناسان گردشگری اغلب توریست‌هایی که به ایران سفر کرده‌اند با رضایت و خرسندی به کشور خود بازگشته‌اند. وی با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری ایران باید به درستی مورد استفاده قرار گیرد، تاکید کرد: کشورهای دیگر علاقه‌مند به سفر به ایران و بسیاری از شهرهای اروپایی علاقه‌مند برای مذاکرات در زمینه ایجاد ارتباط گردشگری با ایران هستند.

رئیس اتاق‌بازرگانی اصفهان تاکید کرد: همچنین سرمایه‌گذاران دنیا آماده و علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کشور ایران و به‌ویژه اصفهان هستند که نباید از این ظرفیت عظیم غافل شویم.  وی ادامه داد: اخیرا اتفاق مهمی در ارتباط با گردشگری شهرستان‌های اصفهان اتفاق افتاد و یک شرکت خارجی در سمیرم با همکاری سرمایه‌گذاران ایرانی در زمینه گردشگری، قراردادی امضا کرد. 

سهل‌آبادی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی در ارتباط با تهدید آمریکا به اینکه به گردشگرانی که به ایران سفر کنند ویزای سفر به آمریکا داده نخواهد شد و تهدید برای گردشگری ایران اظهار داشت: این‌گونه دشمنی‌ها با ایران سبقه دیرینه دارد و از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون به شیوه‌های مختلف ادامه داشته است.