سه شنبه, ۲ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Tue, 22 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

مرکز مشترک پژوهش‌های کمیسیون اروپا اعلام کرد: تحقیقات نشان می‌دهد، هر یک از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به‌طور متوسط سالانه ۱۲۳ کیلوگرم مواد‌غذایی را هدر می‌دهند. به گزارش ایانا به نقل از شین‌هوا، نتایج این پژوهش همچنین نشان می‌دهد نزدیک به 80درصد (برابر با 97کیلوگرم) از این مواد‌غذایی که به هدر می‌رود، مواد‌غذایی قابل خوردن است. با احتساب این میانگین برای شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا، مجموع این رقم در سال به 470میلیون تن غذا بالغ می‌شود که می‌توان از هدر رفتن آنها جلوگیری کرد.

پژوهشگران مرکز مشترک پژوهش‌های کمیسیون اروپا در این باره اعلام کردند بخش عمده‌ای از منابع آب و نیتروژنی که به واسطه هدر رفتن مواد‌غذایی توسط شهروندان اتحادیه اروپا از بین می‌رود، مربوط به کشورهای انگلیس، هلند، دانمارک، فنلاند، آلمان و رومانی است. لازم به ذکر است الگوی مصرف در این کشورها به علت تفاوت در سبک‌های زندگی و قدرت خرید مردم، بسیار متفاوت است.

این پژوهش در پایان تاکید کرد با توجه به محدودیت منابع غذایی در جهان، تنها زمانی می‌توان به امنیت غذایی دست پیدا کرد که به شیوه متعادل‌تر و پایدارتری از منابع غذایی استفاده شود و رفتارهای مصرفی به‌گونه‌ای اصلاح شود که هدر رفتن مواد‌غذایی توسط مصرف‌کنندگان به حداقل برسد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/fmpqWd93
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه