دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

رئیس سازمان شیلات گفت: اگر مدیریت تولید از مبدأ (بچه‌ماهی) تا پرورش و بازار براساس تکنولوژی روز و عاری از بیماری باشد، پرورش قزل‌آلا، میگو و ماهی خاویاری می‌تواند جزو سودآورترین فعالیت‌های تولیدی در صنعت آبزی‌پروری باشد. به گزارش ایسنا حسن صالحی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، در این زمینه گفت: برنامه‌های توسعه‌ای در زمینه آبزی‌پروری در ماهیان قزل‌آلا و کپور‌ماهیان در مناطق داخلی کشور یکی از نکات کلیدی است که می‌خواهیم سرمایه‌گذاران به آن توجه کنند. تولید بچه‌ماهی به‌ویژه بچه‌ماهی اصلاح شده یا لاین نیز مورد توجه است، چراکه می‌تواند به افزایش بهره‌وری در صنعت آبزی‌پروری به‌ویژه ماهی قزل‌آلا کمک کند.

وی افزود: با وجود اینکه ایران بزرگ‌ترین تولید‌کننده قزل‌آلای آب شیرین است، دلارهای نفتی باعث شد از سال‌های 1384 تا 1392 به واردات تخم چشم زده وابسته شویم که بیماری‌هایی نیز برای کشور به ارمغان آورد. باید در این زمینه خودکفا شویم و به کسانی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در این صنعت هستند توصیه می‌شود به تولید تخم چشم زده و بچه ماهی قزل‌آلا ورود کنند که سازمان شیلات نیز به‌صورت کامل از آنها حمایت خواهد کرد.

رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه مدیریت در آبزی‌پروری از مولفه‌های مهم موثر در سودآوری و میزان آن است، گفت: در ایران نیز اگر مسائل مدیریتی مانند مکان‌یابی، دانش فنی، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و مدیریت و رصد دقیق بازار در راستای تولید انجام شده صورت گیرد و تولید براساس بازار‌های هدف و مشتری‌محور انجام شود، دامنه سودآوری آبزی‌پروری بیش از 30‌درصد خواهد بود. صالحی اعلام کرد: پرورش ماهی در قفس جزو اولویت‌های اول سازمان شیلات قرار دارد، چرا که می‌توان هم از ظرفیت آب‌های شور دریا استفاده کرد و هم فضای جدیدی برای توسعه دارد و می‌تواند در آب‌های شیرین نیز قابل توسعه باشد. همچنین پرورش ماهی در سواحل نیز مدنظر سازمان شیلات قرار دارد و کسانی که علاقه‌مند به پرورش ماهی، میگو و ماهیان خاویاری در سواحل هستند می‌توانند از حمایت‌های سازمان شیلات نیز برخوردار شوند.

صالحی اظهار کرد: علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در زمینه‌ تولید و پرورش محصولات شیلاتی می‌توانند به اداره کل شیلات در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف یا به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه و موافقت اصولی، پروانه تاسیس و بهره‌برداری دریافت کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/l4EzGiO3
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه