به عقیده پزشکان بهترین ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن میگو است و از جمله مزیتهای آن میتوان به قابلیت هضم بسیار بالای آن، تنظیم هورمونهای بدن و تنظیم فشارخون اشاره کرد و البته تنها حدود 8/0 درصد چربی دارد که این عدد نسبت به 18درصد چربی موجود در گوشت گوسفند و 14 درصد چربی موجود در گوشت گوساله، نشاندهنده سلامت بالای این محصول است.
اما این در حالی است که مقدار سرانه مصرف میگو در ایران کمتر از 50 درصد سرانه استاندارد دنیاست، یعنی سرانه مصرف آبزیان در جهان 18 کیلوگرم و در کشورهای اروپایی به بالاتر از 22 کیلوگرم میرسد و سرانه مصرف در کشور ما حدود 8 کیلوگرم است.
اما این در حالی است که مقدار سرانه مصرف میگو در ایران کمتر از 50 درصد سرانه استاندارد دنیاست، یعنی سرانه مصرف آبزیان در جهان 18 کیلوگرم و در کشورهای اروپایی به بالاتر از 22 کیلوگرم میرسد و سرانه مصرف در کشور ما حدود 8 کیلوگرم است. با این حال، طبق برنامه پنجم توسعه باید مصرف سرانه آبزیان در ایران به 13 کیلوگرم برسد و دولت برای رسیدن به این مقدار برخی تلاشها را پیش گرفته است، مثلا در روزهای اخیر معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار گلستان از پروژه تامین آب سایت میگوی شمال گمیشان بازدید کرد.
مرگدری در این بازدید با بیان اینکه عزم دولت برای توسعه سایت میگوی گمیشان جدی است، اظهار کرد: اجرای این پروژه با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 600 میلیون تومان شروع شده که تا پایان فروردین سالجاری به اتمام خواهد رسید. معاون استاندار همکاری و حمایت دستگاههای اجرایی از سرمایهگذاران بخش خصوصی را برای واگذاری اراضی به منظور توسعه پرورش مزارع میگو و آبزیان خواستار شد و افزود: با جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی در شهرستان گمیشان میتوانیم باعث تحول شهرستان، رونق اقتصادی و اشتغالزایی در این منطقه شویم.