مدیر جهادکشاورزی شهرستان بناب از زنان روستایی بهعنوان شاغلان پنهان با توانمندیهای فراوان نام برد و گفت: زنان و دختران روستایی، شاغلان پنهان روستاها هستند که دارای توانمندیهای متنوع در بخش کشاورزی هستند.
جعفر صادقی، اظهار کرد: این قشر از جمعیت روستایی، با وجود سختیهای زیادی که متحمل میشوند، اما این فعالیتها برای آنان بهعنوان فعالیت مستقل و شغل در جامعه مطرح نیست و انجام این فعالیتها بهویژه در زمینههای اقتصادی که بیشتر با روشهای غیرعلمی و سنتی انجام میشود و با توجه به سختیها و دشواریهای فراوان در انجام این فعالیتها، متاسفانه درآمد مناسب و متناسب را عایدشان نمیکند.
وی افزود: تنها راه کمک به زنان روستایی، بهرهگیری آنها از روشهای مناسب آموزشی- ترویجی و انتقال اطلاعات و آگاهیهای مناسب به آنان است که با برگزاری دورههای آموزشی قابل انجام است. وی همچنین از برگزاری دورههای آموزشی صندوقهای اعتباری خرد زنان روستایی در این شهرستان خبر داد.
صادقی ادامه داد: در این راستا مدیریت جهاد کشاورزی علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی ترویجی و کارگاههای آموزشی متعدد با محوریت ارتقای مهارتهای
فردی - اجتماعی و افزایش درآمد خانوارهای روستایی برای هدایت و سازماندهی آنان به سمت کارهای گروهی، ایجاد تشکلها و تعاونیها و همچنین ایجاد صندوقهای خرد زنان روستایی به منظور توانمندسازی این قشر و استفاده از تسهیلات کم بهره جهت فعالیت مستمرقدم برداشته است.
وی اظهار کرد: در این خصوص با همکاری سایر دستگاههای دولتی برای تشویق و ترغیب زنان روستایی به این امر مهم سمت و سو دادهایم و با ایجاد نمایشگاههای دایمی در سطح شهر، شرکت در سایر نمایشگاههای استانی و کشوری به معرفی و شناسایی توانمندیها و محصولات آنان (کارگاه رشتهبری، کشت گیاهان دارویی، تولید عرقیات و تبدیل و فرآوری محصولات سالم و ارگانیک کشاورزی) اقدام کردهایم.
صادقی اظهار امیدواری کرد، با حمایتهای بیشتر مسئولان، شاهد شکوفایی توانمندیهای هرچه بیشتر این قشر زحمتکش در جامعه باشیم.