در نمودار هفتگی سهم ذوب شاهد یک کندل پوشای صعودی هستیم. وضعیت stochastic5-3-3 هم نشان می دهد که دو خط k% و D%در حال کراس هستند. همانطور که خط قرمز رنگ نشان می دهد، سهم یک حمایت مهم را شکسته است و در حال حاضر در نمودار هفتگی سهم روی حمایت مهمی قرار ندارد (اگر چه در نمودار روزانه سهم روی یک حمایت نسبتا مهم قرار دارد). از آنجا که وضعیت stochastic در نمودار هفتگی حاکی از یک سیگنال معتبر است، انتظار یک اصلاح تا سطح 279 تومان می رود.
در صورت شکست این مقاومت می توان به وقوع یک پولبک مطمئن بود؛ اما وضعیت خطوط باند بولینگر نشان می دهد که شرایط برای یک پولبک فراهم نیست و سهم در وضعیت اصلاح قیمتی است و پس از آن احتمالا شاهد ادامه روند نزولی تا سطح 227 تومان خواهیم بود.
اگر قصد ترید کوتاه مدت دارید، پیشنهاد می شود با ورود به سهم در پایین ترین قیمت امروز، از اصلاح سهم منتفع شوید، اما به تریدرهای میان مدت پیشنهاد می شود که اگر قصد ورود به سهم را دارند، در این سطح یک پله وارد شوند و در صورت وقوع پولبک خرید خود را تکمیل کنند، در صورت تداوم وضعیت نزولی بهتر است سهم را در حمایت پیش رو مورد ارزیابی قرار دهند.
نکاتی که پیش از ورود به هر سهم باید در نظر داشته باشید:
اولا این که بازار سهام بدترین شرایط خود را در طول حداقل 9 سال گذشته (و به زعم برخی فعالان بازار در طول حیات بورس تهران) تجربه می کند. بنابراین وارد شدن به چنین عرصه ای، نیازمند مجهز شدن به یک سیستم مدیریت سرمایه قوی و دقیق است. در این بازار هر چقدر هم که به سهمی اعتقاد و اعتماد داشته باشید، با همه سرمایه فعال خود (این که تاکید می کنیم سرمایه فعال، بدیهی است که کسی هر چقدر هم ناوارد باشد در این بازار با همه سرمایه خود ترید نمی کند!) وارد نشوید.
دومین نکته این که در شرایط فعلی بازار برای ورود کوتاه مدت به یک سهم، متضمن ریسک بیشتری است. شرایط بی ثبات، نوسان های پیش بینی نشده ی زیادی دارد که تریدهای کوتاه مدت را با سیگنال های خروج نابهنگام مواجه می کند.
سوم این که پیشنهاد می شود پریود اندیکاتورهای خود را به گونه ای تنظیم کنید که کمتر با سیگنال خروج مواجه شوید. مهمتر از آن، هنگامی تصمیم به خرید یک سهم بگیرید که دوره زمانی نمودار شما در بخش هفتگی وضعیت صعودی را نشان دهد. تنظیم معاملات بر اساس هفتگی معاملات ما را فیلتر می کند و ریسک معاملات را کاهش می دهد.
ما در سیگنال های خریدی که در این بخش معرفی می کنیم عمده توجه مان بر سیگنال های ماهانه و هفتگی متمرکز است و طبیعتا سیگنال های روزانه از اعتبار کمتری برخوردارند؛ دوره های روزانه صرفا نقطه های ورود برای تریدهای میانمدت تلقی می شوند.