یکشنبه, ۱۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۵ / Sun, 3 May(5) 2026 /
           
فرصت امروز

رییس‌جمهوری بر ایجاد فضاهای آموزشی همسان و استاندارد برای تحصیل فرزندان این مرز و بوم تاکید کرد و گفت: مردم در امور فرهنگی کشور سهیم هستند و هرجا آنها حضور دارند، کارها با کیفیت و نشاط بیشتر پیش می‌رود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه‌شنبه و پس از بازدید از آموزشگاه شهید مدنی در ارتباط تصویری با مراکز هشت استان، گفت: 671 پروژه آموزش‌وپرورش با 3500 کلاس درس در سراسر کشور را به اذن پروردگار و با اظهار ارادت به پیامبر‌(ص) و ائمه معصومین (ع) و توجهات حضرت ولی‌عصر‌(عج) افتتاح می‌کنیم. طی سال بیش از 1600 طرح در حوزه آموزش‌وپرورش با بیش از 9 هزار کلاس درس افتتاح شده است که این امر نشان می‌دهد دولت و ملت در ایجاد فضاهای فیزیکی آموزش‌وپرورش فعالیت بسزایی داشته‌اند.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن قدردانی از همه خیرین مدرسه‌ساز که در امر مدرسه‌سازی سهیم هستند، گفت: همه عزیزان می‌دانند که فرزندان ایران و نسل‌های بعد و هر کس که تحت تاثیر آموزش‌وپرورش این محیط‌ها قرار می‌گیرد همه در تمام ثوابش تا روز قیامت سهیم و شریک هستند و چه کاری بهتر از اینکه حسنه جاریه و دائمه برای خود کشور و ملت به جا می‌گذارد. روحانی با بیان اینکه در دنیای امروز آموزش‌وپرورش موضوعی بسیار پیچیده است، اظهار امیدواری کرد: فرزندان کشور در محیطی بهتر و مطلوب‌تر به یادگیری و فراگیری علوم بپردازند و معلمان نیز در تعلیم و تربیت نقش خود را به‌خوبی ایفا کنند.

رییس‌جمهوری گفت: خوشحالم که در آغاز سی‌وهفتمین سال حرکت انقلاب اسلامی، آموزش‌وپرورش در کنار مردم این توفیقات را به دست آورده است و تبریک می‌گویم که می‌توانیم همه این توفیقات را با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و در مسیر امام (ره) و انقلاب انجام دهیم. روحانی سپس در پاسخ به پرسش خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره حمایت دولت از مشارکت بخش خصوصی در توسعه مدارس، گفت: دولت در همه امور ازجمله در آموزش‌وپرورش همواره خواهان همراهی و مشارکت ملت بزرگ ایران بوده زیرا مردم در هر امری حضور داشته باشند به بهترین وجه موفق می‌شوند و دولت را نیز به توفیق می‌رسانند. از بخش خصوصی و بخش عمومی غیردولتی و همه خیرین برای تکمیل ساختمان‌های نیمه‌کاره، تجهیز مدارس و تامین نیازمندی‌های آموزش‌وپرورش دعوت می‌کنم.

روحانی همچنین از دو خیری که بدون هیچ توقعی آموزشگاه شهید مدنی را که ساختمانی نیمه‌کاره بود تکمیل کردند، قدردانی کرد و گفت: برای خیرین ما نام، نشان، مقام و خودنمایی مهم نیست، فقط آنها به کار خیر فکر می‌کنند و برای آن قدم پیش گذاشته‌اند. رییس‌جمهوری با بیان اینکه از همه ملت می‌خواهم که در امر مهم و خیر مدرسه‌سازی سهیم باشند، اظهار داشت: دولت هر جا که نیاز باشد زمین در اختیار خیرین مدرسه‌ساز قرار می‌دهد و آنجا که لازم باشد، تسهیلات بانکی به آنها اختصاص خواهد داد. تامین معلمان باانگیزه و دارای ویژگی‌های لازم برای تربیت نسل بعدی بر عهده دولت است و دولت هر خدمتی که به معلمان کند، نسبت به آنچه آنان انجام می‌دهند، ناچیز است. معلمان و آموزش‌وپرورش بزرگ‌ترین رابطه و پل میان دولت و ملت هستند و مردم و دولت از همه معلمان خوب کشور سپاسگزار هستند.

روحانی همچنین با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله شهید مدنی گفت: این شهید محراب، اسوه علم و تقوا بود و شخصیتی کم‌نظیر در جهاد و علم داشت و بنده در درس اخلاق کنار ایشان در نجف حضور داشتم. رییس‌جمهوری گفت: در جامعه هرجا آثار حیات مادی و معنوی دیده می‌شود، نشان از تلاش و دلسوزی یک معلم دارد، در جامعه اگر اخلاق، ایثارگری و جهاد وجود دارد، قدم‌های اولیه آن را نوجوانان و جوانان در مدارس آموختند، آنها هم درس، هم مهارت زندگی و هم سبک شهروندی اسلامی را در مدارس و پای درس معلمان می‌آموزند که این امر بسیار مهم است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Q7kICcYT
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه