مدیركل صنایع خودرو و نیرو محركه با اشاره به اهمیت موضوع تولید و عرضه خودروهای هیبریدی و الكتریكی گفت: تولید و عرضه خودروهای هیبریدی و الكتریكی پس از طرح شورای سیاست‌گذاری صنعت خودرو و تاکید بر تولید آنها، در برنامه تولید خودروسازان قرار گرفته است.

به گزارش شاتا، امیرحسین قناتی افزود: این خودروها اهمیت و نقش مهمی در کاهش آلایندگی و مصرف سوخت حمل‌و‌نقل عمومی و چرخه درون شهری دارند بنابراین از شركت‌های خودروساز خواسته شده است تا با همکاری و استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی وخارجی صاحب برند، برنامه‌های خود را برای تولید این‌گونه خودروها ارائه دهند.

وی با تاكید بر لزوم حمایت‌های مالی از خودروهای هیبریدی و الكتریكی اظهار کرد: از آنجا كه تولید و عرضه این‌گونه خودروها نیازمند حمایت‌های مالی و ایجاد زیرساخت مورد نیاز است موضوع از طریق وزارتخانه در حال پیگیری است. همچنین به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت، سود بازرگانی واردات خودروهای مذکور در سال جاری صفر شد.

مدیركل صنایع خودرو و نیرو محركه در مورد تولید ون نیزگفت: با توجه به تقاضای وزارت راه و شهرسازی و وزارت كشور در خصوص نیاز به تولید و عرضه ون، دوباره موضوع تولید این‌گونه خودروها در دستور كار قرار گرفته و هماهنگی لازم با شركت‌های خودروساز، به منظور انتخاب برند مناسب و فعال‌سازی سریع تولید، انجام شده است. بر این اساس بخش زیادی از نیاز بازار ون، در سال آتی از سوی خودروسازان داخلی تامین خواهد شد.

وی همچنین در خصوص فرآیندهای فروش شركت‌های خودروساز گفت: به شركت‌ها اعلام شده است كه فرآیندهای مختلف فروش را (ثبت‌نام، تحویل فوری) در سایت‌های خود قرار دهند و از طرف دیگر شركت‌های سازنده ملزم شده‌اند که با افزایش تولید، میزان عرضه و تقاضا را به هم نزدیك کنند تا این موضوع باعث شود بازار به حالت تعادل برسد.

قناتی تصریح كرد: خودروسازان برای فروش خودرو به طریقی برنامه‌ریزی كرده‌اند تا در شرایط كنونی برای برخی از خودروهایی كه با اقبال عمومی مواجه شده‌اند، امکان ثبت نام فقط یك‌بار برای متقاضیان میسر باشد.