شنبه, ۳۰ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sat, 19 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: تقویت بسترهای اشتغال بانوان و درآمدزایی بیشتر خانواده از تبعات فرهنگی چند شغله بودن مردان جلوگیری می‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق تعاون مرکز، کوروش پرند اظهار کرد: در حال حاضر، هر یک دلار سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای 15 دلار ارزش افزوده برای هر کشور به دنبال دارد، از این رو با سرمایه‌گذاری در زمینه آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای می‌توانیم به اهداف ایجاد اشتغال مولد و پایدار دست یابیم.

وی ادامه داد: برای موفقیت در امر اشتغالزایی باید در بخش خدمات بیشتر سرمایه‌گذاری کرد، زیرا این بخش هم به سرمایه کمتر نیاز دارد و هم سریع‌تر به چرخه بازدهی می‌رسد.

پرند، در عین حال با تاکید بر لزوم توجه ویژه به توسعه مشاغل خانگی با محور بانوان خاطرنشان کرد: با سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای، اشتغال پایدار ایجاد می‌شود. در صورتی که فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود، مشکلات عرضه و تقاضای کار کاهش می‌یابد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/LiT985yV
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه