بیمه کوثروموسسه اعتباری کوثر، تفاهم نامه ای در راستای شکل‌گیری الگوی مناسب بانک-بیمه، ارائه خدمات بیمه‌گری، سرمایه گذاری، تبلیغات مشترک، امور سهام‌داری و استمراردرهمکاری میان طرفین منعقد کردند.

به گزارش فرصت امروز، مشعل چی، مدیر عامل بیمه کوثر، تفاهم نامه همکاری میان این شرکت وموسسه اعتباری کوثر را طرح «بیمه - بانک» معرفی کرد و گفت : هم‌افزایی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های صنعت بانکداری و بیمه، کاهش هزینه‌های سرباری و تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به آحاد جامعه از اهداف این همکاری است.

وی ارتباط متقابل سهام‌داری را یکی از ویژگی‌های مشترک موسسه اعتباری کوثر و شرکت بیمه‌کوثر برشمرد و گفت: با تبلور خلاقیت و نوآوری در صدور بیمه‌نامه و افزایش پوشش‌های بیمه‌ای می‌توان در راستای افزایش ارائه خدمات به عموم جامعه گام برداشت.

مدیرعامل موسسه اعتباری نیز در این مراسم تصریح کرد: برندسازی نام کوثر و نهادینه‌سازی آن در جامعه، هدف مشترک این موسسه و شرکت بیمه‌کوثر است.

رضایی افزود: فروش بیمه‌نامه‌های شرکت بیمه‌کوثر و ارائه خدمات بیمه‌ای در شعب  این موسسه ، نصب کارتخوان و دستگاه‌های ATM در نمایندگی‌ها و شعب بیمه کوثر و همکاری در ایجاد و توسعه درگاه‌های الکترونیکی ازجمله موضوعاتی است که در این توافق حاصل شده است.