سخنگوی دولت از رشد مثبت اقتصادی در سه ماهه اول امسال خبرداد و گفـت: بودجه 94 یک بودجه انضباطی خواهد بود که در زمان مقرر به مجلس تحویل داده می‌شود. محمدباقر نوبخت افزود: دولت لایحه بودجه سال 94 را تا زمان مقرر (نیمه آذر) به مجلس می‌فرستد و تراز بین منابع و مصارف در این بودجه لحاظ شده که تعادل آن رعایت شود.

نوبخت با بیان اینکه بودجه 94 با حداقل تبصره به مجلس فرستاده می‌شود، گفت: تبصره‌های تکراری را از قانون بودجه جدا و در لایحه‌ای جداگانه به مجلس ارسال کرده‌ایم. سخنگوی هیات دولت بودجه امسال را 100 درصد عملیاتی دانست و گفت: بودجه مبتنی بر عملکرد با بهره‌وری بیشتر می‌تواند موثر باشد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور بیان کرد: 10 هزار استخدامی در سال‌های گذشته صورت گرفته و بیش از ده‌ها هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور روی دست دولت به جای مانده که نیازمند اعتبارات برای تحقق تعهدات از قبل به‌جا مانده است.

نوبخت گفت: بودجه امسال براساس واقعیات تنظیم خواهد شد و تلاش ما برای استفاده بهینه از منابع به دست آمده خواهد بود. نوبخت تصریح کرد: ما توان تولید چهار میلیون بشکه نفت را داریم، اما این در حالی است که می‌توانیم تنها یک میلیون بشکه از آن را به فروش برسانیم.

وی تصریح کرد: با وجود تحریم‌ها دو راه وجود دارد، یکی اینکه دست‌ها را پشت میز مذاکره بالا ببریم و تسلیم شویم یا اینکه همانند زمان جنگ مقاومت و صبر کنیم و به پیروزی برسیم. معاون برنامه‌ریزی رییس‌جمهور در پایان گفت: با وجود تمامی تحریم‌ها و مشکلات به یقین وضعیت کشور بهتر خواهد شد و همچنان شاهد توسعه و اقتدار ایران اسلامی خواهیم بود.