بزرگترین کلکسیون خصوصی خودرو در جهان به نام موزه لمی ثبت شد. هارولد و نانسی لِمِی مجموعهای بزرگ شامل 2000 وسیله نقلیه واقعی و هزاران وسیله نقلیه و سایر وسایل مرتبط غیرواقعی را جمع کرده و به موزه لِمِی اهدا کردند تا بزرگترین کلکسیون خصوصی اتومبیل را ثبت کنند.
در سال 1998، هارولد و نانسی لِمِی سازمان خیریه خود به نام موزه هارولدای لِمِی را بنیان نهادند و خود را متعهد کردند تا مجموعه بزرگ لِمِی را به نفع عموم مردم به این موزه اهدا کنند. موزه لِمِی درواقع جایی بود برای نگهداری، حفظ امنیت و درک اهمیت کلکسیون باارزش لِمِی و نیز اشیا و وسایل مرتبط با آن که ممکن بود به موزه داده شود. هدف این امر هم کاوش درباره حملونقل و سبک زندگی آمریکایی به روشی آموزنده و سرگرمکننده بود.
شکوه و زیبایی این کلکسیون و قدرتی که در ربط دادن خودش به تجربه آمریکاییها از اتومبیل دارد، باعث شده تا جای خالی یک موزه برای حملونقل حس شود. موزه تازه جایی جذاب خواهد بود که خاطرات و داستانیهایی از بازدیدکنندگان را در خود جای خواهد داد. آنجا آغازی خواهد بود برای کشف تاریخ، طراحی، فناوری و احیای گذشتهها. کوتاه سخن اینکه، این موزه «تجربه خودرو در آمریکا» را روایت خواهد کرد و در نوع خود به جایگاهی برای گردشگران از سراسر جهان تبدیل خواهد شد.
موزه ماشینهای آمریکایی لمی فانوس دریایی درخشنده شهر تاکومای آمریکا است. موزهای از نظر فناوری پیشرفته، تعاملی و آموزشی که اثر فرهنگی ماشینها، موتورسیکلتها و کامیونها را در زندگی آمریکاییها به نمایش میگذارد.
آن طور که از اطلاعات برمیآید، موزه لمی که حالا دو هزار خودرو دارد، در جای جدید در نهایت هزار خودروی متنوع را در خود جای خواهد داد که یک قرن تاریخ خودرو و آینده سیستم حملونقل را به تصویر خواهد کشید. این پروژه 100 میلیون دلاری پس از اتمام به بزرگترین موزه خودرو در دنیا تبدیل خواهد شد و با چیزی حدود 500 هزار بازدید کننده در سال، درآمد سالانه 34 میلیون دلار را نصیب اقتصاد تاکوما خواهد کرد.
نانسی لمی، هیجان زده از طرح و برنامههای موزه تازه چنین میگوید: «هارولد طراحی کار، نوع ارائه خودروها در موزه و از همه مهمتر تبدیل شدن این موزه به جایی برای گردهمایی آدمها را دوست دارد. من معتقدم این کار، بزرگ و مهم است و ما آن را به انجام خواهیم رساند.»
گرانترین نسخه روزنامه جهان
«گاو وحشی و عقاب» که جوزف هکمی آن را به قیمت 830 هزار یورو خریداری کرد، توانست رکورد گرانترین نسخه روزنامه در جهان را به خود اختصاص دهد. در آخرین حراجی که در جنوا برگزار شد، این روزنامه با قیمت پایه 500 هزار یورو اعلام شد و در نهایت 700 هزار دلار به آقای هکمی فروخته شد که این قیمت با احتساب کمیسیون و هزینه به 829 هزار و 500 یورو رسید.این قیمت باعث شد روزنامه قدیمی رومانیایی عنوان گرانترین نسخه روزنامه را در جهان از آن خود کند.
این روزنامه در سال 1858 در رومانی چاپ شد و با پست به مقصد رفت. پاکت پستی این روزنامه 8 تمبر با طرح گاو وحشی داشت و همین یکی از دلایل ارزشمند شدنش است. هکمی که بیشتر زندگیاش را در بریتانیا گذارنده، برای خودش در میان کلکسیوندارهای آثار هنری نامی دست و پا کرده است. او حالا صاحب گرانترین نسخه روزنامه جهان است که به طور اتفاقی و با دارا بودن تمبرهای قدیمی و مجموعهای از نشانهای پستی بسیار ارزشمند شده است.