بارش برف و یخبندان، روز یکشنبه مدرسه‌های برخی شهرهای استان‌های غرب و شمال غرب کشور را تعطیل کرد. براساس گزارش سازمان هواشناسی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه با کاهش شدید دمای هوا، یخبندان و لغزندگی معابر همراه بوده است. دمای هوا در شهرستان خوی در آذربایجان غربی به 18 درجه سانتیگراد زیر صفر و ارومیه به 9 درجه سانتیگراد زیر صفر رسید. با بارش برف، در شهرهای مختلف استان کرمانشاه دمای هوا پنج تا 10 درجه کاهش یافت.

798684573456346246246347345784585697607680

در سنندج مرکز کردستان دمای هوا به صفر رسیده است. به علت دشواری رفت‌و‌آمد و به منظور پیشگیری از آسیب‌دیدگی دانش‌آموزان، اداره‌های کل آموزش و پرورش این استان‌ها برخی مدرسه‌های نوبت صبح و بعد از ظهر روز یکشنبه را تعطیل اعلام کردند.

همچنین احد وظیفه مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی کشور با اشاره به نخستین برف در شهر تهران در روز یکشنبه گفت: آسمان تهران در روز دوشنبه، ابری، در پاره‌ای نقاط بارش باران و برف و وزش باد شدید، در بعدازظهر کاهش ابر با بیشینه و کمینه دمای 5 و منفی 3 درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه، کمی ابری گاهی وزش باد با بیشینه و کمینه دمای 8 و منفی 1 درجه سانتیگراد خواهد بود.