شرکت مایکروسافت قرار بود تا اواخر این ماه دستگاه‌های قدیمی لومیا را به ویندوز 10 مجهز کند. اما این شرکت نتوانست به وعده خود عمل کند. مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کرد، این طرح در اوایل سال جدید میلادی انجام می‌شود. «در ماه نوامبر امسال ما از قابلیت‌هایی مثل کانتینیوم و برنامه‌های ویندوز یونیورسال رونمایی کردیم که با لومیا 950 و 950 ایکس‌ال عرضه شدند. به‌روز‌رسانی گوشی‌های لومیای قدیمی با ویندوز 8 و 8.1 در ابتدای سال میلادی جدید آغاز می‌شود.»

این شرکت هنوز اعلام نکرده‌، کدام‌یک از گوشی‌ها با ویندوز 10 به‌روز خواهند شد اما مایکروسافت در گذشته اعلام کرده‌ بود، هدفش آن است که بیشتر گوشی‌های همراه هوشمند لومیا به‌روز شوند. براساس اعلام مایکروسافت، تلفن‌های همراه برای دریافت ویندوز 10 باید حداقل 8 گیگ حافظه داخلی داشته باشند و این بدان معنی است که برخی گوشی‌ها قابلیت به‌روز شدن را نخواهند داشت.

شرکت مایکروسافت نوع نهایی ویندوز 10 موبایل را به همراه گوشی‌های لومیا 950و لومیا 950 ایکس ال در اوایل ماه دسامبر وارد بازار کرد. این شرکت درصدد است تا سیستم‌های اجرایی‌اش را به‌طور مداوم به‌روزرسانی کند. مایکروسافت هنوز دلیل تأخیر خود در به‌روزکردن گوشی‌های قدیمی لومیا را اعلام نکرده‌ است اما کارشناسان معتقدند با توجه به شرایط فعلی می‌توان گفت که لومیاهای قدیمی به‌زودی با ویندور 10 به روز می‌شوند.