رییس اتحادیه فناوران رایانه گفت: بر خلاف قانون نظام صنفی، تمام افرادی که خواهان راهاندازی کسبوکارهای اینترنتی هستند با مراجعه به مرکز توسعه تجارت الکترونیک در وزارت صنعت درخواست مجوز داده و این مرکز نیز بدون انجام هیچ بررسی کارشناسانهای درباره تخصص و سابقهکاری آنها، با ارائه نامهای به اتحادیه فناوران رایانه، ما را ملزم به اعطای مجوز به این افراد میکند.
میرمهدی تصریح کرد: اتحادیه فناوران رایانه نیز در این بخش تنها وظیفه اعطای مجوز را دارد و هیچ اختیاری درباره استخراج اطلاعات و سوابق افراد متقاضی ندارد.
او با بیان اینکه در حالحاضر بیشترین علت تخلفات کسبوکارهای اینترنتی و فروشگاههای مجازی اجرایی شدن آییننامه وزارت صنعت در اینباره است، اظهار کرد: چنانچه به هر دلیلی تخلفی از سوی فروشگاههای مجازی در ارائه کالا و خدمات صورت گیرد، وزارت صنعت و اتحادیه فناوران رایانه توانایی و اجازه پیگیری و پلمپ کردن این سایتها را ندارند.
رییس اتحادیه فناوران رایانه بر این باور است که باید براساس قانون نظام صنفی، وزارت صنعت کار بررسی و تایید مشخصات و شرایط افراد متقاضی برای کسبوکارهای اینترنتی به اتحادیه فناوران رایانه بدهد تا در صورت هرگونه تخلف این اتحادیه بتواند در سریعترین زمان ممکن به مشکلات پیش آمده رسیدگی کند.
به گفته میرمهدی، این بر خلاف قانون نظام صنفی است که وزارت صنعت در زمینه اعطای مجوز در کار اتحادیه دخالت کند.
میرمهدی، درباره ایرادهای آییننامه بیان کرد: یکی از ایرادهای گرفته شده به این آییننامه این است که نباید مجوز کسب به افرادی که در منازل شخصی خود اقدام به کسبوکارهای اینترنتی میکنند، داده شود.