یکشنبه, ۴ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sun, 24 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

کنفرانس سه روزه  آی بریجز روز گذشته  (شنبه) در بارسلون خاتمه یافت؛ ظگردهمایی کارآفرینان خارج از کشور را یدک می کشد و امسال در بارسلون اسپانیا میزبان جمع کثیری از فعالان استارتاپی و تکنولوژیست های خلاق ایرانی بود.

بسیاری از مدیران ارشد و عالی رتبه شرکت های معتبری مثل گوگل، یاندکس، اینتل و 500مدیر از استارتاپ های نوپا و آینده دار در این همایش حضور داشتند. دیوید مک کلور، کارآفرین و فعال اقتصادی مشهور ایالات متحده و از حاضرین  آی بریج معتقد است: «بسیاری از کارآفرینان پیشگام و خلاق جهان در حوزه تکنولوژی را ایرانیان تشکیل می دهند.

براین اســاس، برگـزاری یک همایش سالانه برای دیدار این افراد و به اشتراک گذاری تجربیات و حتی سرمایه گذاری های مشترک روی ایده های آتی، جزو مهم ترین الزاماتی است که برای موفقیت های این جوانان در فراسوی مرزهای وطن وجود دارد.»

اما برگزاری کنفرانس  آی بریجز فارغ از گردهم آوردن ایرانیان مقیم خارج از کشور، می تواند تأثیر مثبتی بر فعالیت های مدیران عرصه تکنولوژی داخلی داشته باشد. شرایط کنونی ایران و قشر جوان تحصیلکرده در حوزه تکنولوژی باعث می شود انتظارها برای کاهش تکنولوژی های وارداتی و تمرکز بر فناوری های داخلی اهمیتی بسزایی پیدا کند.

این مسئله زمانی اهمیتی دوچندان می یابد که بدانیم تنها در طول یک سال گذشته استارتاپ های تازه کار ایرانی برای آموزش، ارتقای امکانات و شکل دهی سیستم ها و مکانیزم های اجرایی خود بیش از 100 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی جذب کرده اند؛ رقمی که می تواند در درازمــدت به عنــوان نشانه ای از اقتصاد رو به رشد و انگیزه مدار مدیران جوان ایرانی تلقی شود.

در کنفرانس  آی بریجز امسال بیش از 50 کارآفرین و چهره شناخته شده ایرانی مقیم خارج از کشور سخنرانی کردند که از آن میان می توان به چهره های مطرحی مثل انوشه انصاری مدیرعامل Prodea Systems، سالی ازبرگ، مدیرعامل Skoll Foundation، فرهاد محیط بنیانگذار و مدیرعامل Flipagram و فیروز نادری مدیر اسبق اکتشافات منظومه شمسی در ناسا اشاره کرد.

چهره هایی که هریک با کوله باری از تجربه های مفید در عرصه اقتصاد بین الملل به الگوهایی قابل تأمل و مؤثر برای اغلب جوانان تبدیل شده اند. جوانانی که یا در پروژه های تکنولوژیک مشغول هستند یا فعالیت های استارتاپی دارند. فیروز نادری در این خصوص می گوید: «شاید بتوان مهم ترین ماحصل گردهمایی ای بریجز را، اشتراک گذاری تجربیات ما با کارآفرینان جوان دانست.»

از سوی دیگر پروفسور یحیی تابش از چهره های شاخته شده حوزه ریاضیات و علوم رایانه ای معتقد است: «از مهم ترین مواردی که اکنون در خصوص کارآفرینی تکنولوژیک و توسعه مشاغل مرتبط با این حوزه مطرح است، افزایش فرهنگ سازی و ایجاد فرصت های آموزشی و تحصیلی برابر برای هر جوان ایرانی است.»

به نظر می رسد ابعاد این رویداد و گردهمایی سالانه نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی را تجربه کرده و تعداد متخصصان حاضر در آن نزدیک به دو برابر کنفرانس های برلین و برکلی است. حضور 800 نفر از 40کشور جهان، گواهی بر همین مدعاست.

ارتباط با نویسنده: royapakseresht@gmail.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/LGub34vo
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه