با توجه به این امر که نیکل فلز اصلی در ساخت باتری خودروهای الکتریکی محسوب می شود، ایلان ماسک از آن به عنوان طلای آینده نام برده است. درواقع به عقیده او در چند سال آینده، فلزاتی قیمت های بالا پیدا می کنند که کاربرد بیشتری را داشته باشند.
در این راستا با توجه به این امر که بسیاری از برندهای خودروسازی، به سمت تولید مدل های الکترونیکی سوق پیدا کرده اند، حتی ممکن است با کاهش شدید میزان این فلز نیز مواجه شویم. به همین خاطر نیز ضروری است تا در این زمینه سرمایه گذاری های لازم انجام شود. درواقع با توجه به پیش بینی ها، طی چند سال آینده نیکل قیمتی معادل طلا پیدا خواهد کرد و این امر به معنای یک فرصت ایده آل برای سرمایه گذاری محسوب می شود.
آقای ماسک در مصاحبه خود اعلام کرده است که اصطلاح باتری های لیتیوم یونی کاملا نادرست بوده و در این راستا بهترین عبارت، باتری های نیکل گرافت است. درواقع این اصطلاح نباید باعث انحراف افکار نسبت به فلز اصلی به کار رفته در باتری ها شود.
مطلب مرتبط: ایلان ماسک به چهارمین فرد ثروتمند جهان تبدیل شد
همچنین وی اعلام آمادگی کرده است که هر فردی که بتواند تعداد قابل توجهی نیکل را با روشی که به محیط زیست آسیب جدی وارد نکند، استخراج نماید، تسلا با آنها قرارداد بلندمدت امضا خواهد کرد. در این راستا از دو کشور کانادا و روسیه به عنوان بهترین فضاها برای سرمایه گذاری بر روی استخراج نیکل نام برده می شود. حال باید دید که این اعلام آمادگی تا چه اندازه مورد استقبال قرار خواهد گرفت. درواقع آینده نگری تسلا باعث خواهد شد تا این شرکت طی چند سال آینده، در بهترین شرایط ممکن در مقایسه با سایر رقبای خود قرار گیرد، با این حال این امر به معنای پایان کار نبوده و به نظر می رسد که این طرح، صرفا موقتی و برای تامین 10 سال آینده شرکت خواهد بود. به همین خاطر به نظر می رسد که تا چند سال آینده، پروژه اصلی تسلا، پیدا کردن جایگزینی برای فلز نیکل خواهد بود.