دوشنبه, ۱۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Mon, 1 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

در رابطه با امر کارآفرینی همواره ما با گروه مواجه هستیم. نخست افرادی که ظاهرا از این استعداد به صورت ذاتی بهره مند هستند و سایرین که با تلاش به جایگاه مطلوب می رسند. اگرچه نمی توان کتمان کرد که برخی از علاقه و استعداد بیشتری برخوردار هستند، با این حال کارآفرینی به مانند تمامی مهارت ها، نیاز به رشد و پیشرفت داشته و همین امر باعث می شود تا ضرورت توجه آن افزایش پیدا کند.

در همین راستا و در ادامه به بررسی 7 مهارت یک کارآفرین خوب، خواهیم پرداخت.

1-ایجاد انضباط

در راستای موفقیت در هر کاری شما نیاز به نظمی دقیق در رابطه با کار و زندگی شخصی خود دارید. بدون شک این امر در رابطه با مقوله کارآفرینی با توجه به حجم کاری که وجود دارد، از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود. توجه به این نکته ضروری است که شما رهبر تیم کاری خود هستید و الگوی سایرین خواهید بود. به همین خاطر بسیار مهم است که نسبت به صفات اخلاقی خود توجه کافی داشته باشید. در این رابطه توجه داشته باشید که برنامه ریزی شما باید کاملا مخصوص خودتان باشد تا بهترین نتایج ممکن را برای شما به ارمغان آورد، به همین خاطر از کپی برداری و استفاده از برنامه سایر افراد خودداری کنید.

مطلب مرتبط:مهارت هایی که هر کارآفرینی به آن نیاز دارد

2-پذیرفتن اشتباهات

هیچ یک از کارمندان شما توقع مدیری کامل و بدون نقص را ندارند. بدون شک بهترین مدیران و کارآفرینان جهان نیز بدون ایراد نیستند. با این حال در صورتی که بخواهید خود را کامل نشان داده و از قبول اشتباهات خود سر باز زنید، بدون شک با مشکلات بسیاری مواجه خواهید شد. درواقع کتمان کردن این موارد باعث خواهد شد تا شما زمان زیادی را از دست داده و مشکل مورد نظر نیز رفع نشود. در همین راستا توصیه می شود تا نگاه خود را نسبت به مقوله شکست تغییر داده و تنها به دنبال درس های موجود در آن برای بهبود خود باشید. بدون شک مدیری که با فروتنی نسبت به اشتباهات خود سخن می گوید، از محبوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود.

3-استعدادیابی

همواره مدیران به دنبال راهی برای افزایش هوشمندی خود هستند و این امر در حالی است که از اهمیت یک جمع خلاق غافل هستند. درواقع این امر که اطراف خود را از افراد خوش فکر پر کنید، خود باعث رشد سطح فردی شما نیز خواهد شد. با این حال در صورتی که بخواهید همواره بهترین ها را به استخدام خود در آورید، بدون شک امری هزینه بر و بسیار دشوار خواهد بود. به همین خاطر بسیار مهم است تا مدیران افرادی را که مستعد پیشرفت و درخشش هستند را شناسایی کرده و روی آن ها سرمایه گذاری نمایند. اگرچه این امر ممکن است زمان بر باشد، با این حال آینده شرکت را به بهترین شکل تضمین خواهد کرد. اگرچه برخی از شرکت ها افرادی را موظف به انجام این کار می کنند، با این حال بهترین گزینه برای این امر مدیریت است. علت این امر هم به این خاطر است که مدیران بهتر از هر فرد دیگری در جریان اوضاع و نیاز شرکت بوده و به علت تجربه ای که دارند، به سرعت می توانند بهترین ها را میان گزینه های موجود شناسایی کنند.

4-ارتباط موثر

در صورتی که یک تیم کامل را نیز در اختیار داشته باشید، تازمانی که نتوانید با آن ها به خوبی ارتباط برقرار کرده و تیم خود را مدیریت کنید، بدون شک موفقیتی را به دست نخواهید آورد. این امر از جمله مهارت های مهم مدیران محسوب شده و باعث خواهد شد تا کنترل شرکت را بتوانید به خوبی در اختیار خود داشته و جو حاکم را مدیریت کنید. فراموش نکنید که بسیاری از کارمندان علت اصلی رضایت شغلی خود را در رفتار درست مدیر آن دانسته و این امر باعث وفاداری آن ها گشته است.

5-ذهنیت استراتژیک

بدون شک شرکت در طول مسیر خود با مسائل و مشکلات متعددی مواجه خواهد شد که توقع می رود که مدیران همواره آن ها را پیش بینی کرده باشند. بدون شک این سطح از آگاهی تنها زمانی میسر خواهد بود که شما از یک ذهنیت استراتژیک برخوردار باشید. این امر به این معنا است که شما بتوانید آینده و مسائل آن را پیش بینی کرده و برای آن چندین نقشه مختلف را داشته باشید. بدون شک تحت این شرایط غافلگیر شدن برای شما معنایی نخواهد داشت و روند رو به جلو شما در هیچ مقطعی با کندی رو به رو نخواهد شد.

6-قدرت ارزیابی

این امر که مدیران نسبت به وضعیت شرکت خود آگاهی داشته باشند، نخستین گام در راستای قدرت ارزیابی است. اهمیت این امر از آن جهت است که عدم توجه به اوضاع در نهایت ممکن است به شرایطی ناشناخته و بسیار بد منتج شود که بدون شک بیرون آمدن از آن امری بسیار دشوار خواهد بود. به همین خاطر حرکت عقلانی این است که همواره پیشگیری های لازم صورت گیرد. بدون شک در این رابطه مدیریت نقش اول را داشته و توقع می رود تا آن ها قدرت درک نخستین هشدارها را زودتر از سایرین داشته باشند.

مطلب مرتبط:راهکارهای موفقیت در کارآفرینی

7-تغییرپذیری

در گذشته توصیه رایج در رابطه با مدیران افرادی قانون مند و خشک بوده است. درواقع این افراد تنها برای ابلاغ دستورات خود را به کارمندان نشان داده و یا در زمان نقد و تنبیه کارمندان پدیدار می گشتند. همین امر هم باعث می شده تا کارمندان امکان رشد خاصی را نداشته باشند. با این حال امروزه به قدری در تمامی حوزه ها شرکت های متعدد به وجود آمده است که دیگر نمی توانید بدون توجه به کارمندان خود، موفقیت را به ارمغان آورید. در همین راستا بسیار مهم است که مدیران از قدرت اعمال تغییرات در خود و شیوه کاری شان برخوردار باشند. برای مثال در صورتی که یک سیاست تاثیر اولیه خود را از دست داده، مدیران نباید از تغییر و یا جایگزین کردن آن هراسی داشته باشند. به همین خاطر بسیار مهم است که این مهارت را نیز در خود به وجود آورده و همواره تقویت نمایید.

در آخر توجه داشته باشید که مدیریت بدون در اختیار داشتن مجموعه ای از مهارت ها با پایان خوبی همراه نخواهد بود. به همین خاطر لازم است تا همواره در سیر کسب مهارت و دانش های جدید باشید.

منبع : bonnevie
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/EaAHD4FN
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه