چهارشنبه, ۲۶ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Wed, 15 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

کسب و کارهای خانگی بخش مهمی از اقتصاد ما (ایالات متحده آمریکا) بوده و عامل اتحاد دو قسم بنیادین فرهنگ، یعنی خانواده و کسب و کار هستند که می تواند به صورت توامان موجب تقویت هر دو شود.

اگرچه کسب و کارهای خانوادگی سنت افتخارآمیزی هستند، اما به خاطر داشتن نرخ بالای شکست شان نیز معروفند. با آمدن هر نسل جدید خانواده، کسب وکارهای کمتری باقی می مانند و با آمدن نسل سوم تنها 3 تا 5درصد از این کسب و کارها باقی خواهند ماند.

این مسئله به نظر خطر بزرگی می آید، اما می تواند نتایج بسیار خوبی را هم دربرداشته باشد: در عرصه تاریخ کسب و کارها، برخی از بزرگ ترین موفقیت های شغلی مربوط به کسب و کارهای خانوادگی است.

کسب وکارهای خانوادگی: محرکان دنیای کسب و کار

وقتی که صحبت از کسب و کارهای خانوادگی به میان می آید، احتمالا اولین تصویری که در ذهن مان نقش می بندد، مغازه ای است که پدر و مادری پیر آن را می گردانند، اما غول های بزرگی همچون سامسونگ، والمارت، نایکی و. . . فعالیت خود را به عنوان یک کسب و کار خانوادگی آغاز کردند. بنا بر گزارش گروه مشاوره بوستون، 30درصد از تمام کسب و کارهایی که بیش از یک میلیارد دلار فروش داشته اند، به صورت خانوادگی اداره می شوند.

مطلب مرتبط:نگاهی به مزایا و معایب کسب‌ و‌ کارهای خانوادگی / فامیل‌ های دور در کسب‌ و‌ کارهای خویشاوندی!

تعجبی نیست که برخی از بزرگ ترین موفقیت های شغلی جهان، فعالیت خود را تحت مدل کسب و کار خانوادگی آغاز کردند، چرا که این مدل فرصت های بسیار مهمی را فراهم می کند. از آنجایی که اعضای خانواده فعالیت دارند، نوع تعهد سرمایه داران کلیدی نسبت به ماهیت و کلیت کار، بسیار متفاوت از کسب و کارهای غیرخانوادگی است. مدیریت و رهبری پایدار است و اعضای تیم انعطاف بیشتری دارند.

با در نظر داشتن طبیعت منحصربه فرد این شرکت ها، بسیار مهم است که نسبت به تأثیرگذارترین تاکتیک های راهبردی برای رشد و توسعه کسب و کارهای خانوادگی در طول نسل ها، مطلع باشید. اگر می خواهید علاوه بر حفظ کسب و کار خانوادگی تان، موجبات رشد آن را فراهم کنید، بهتر است نکات ساده زیر را مد نظر داشته باشید.

1- مغرور نباشید: مشاور خارجی می تواند کسب وکارتان را حفظ کند

کسب وکارهای خانوادگی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند و کارکنان آنها با گذشت زمان نسبت به کالا و خدمات خود خبره می شوند، اما این بدان معنا نیست که آنها نسبت به تمام جنبه های کسب و کار احاطه دارند.

برخی از کسب و کارها سال ها پیش تأسیس شدند، در برخی موارد صدها سال قبل و شاید سنت های غالب بر این کسب و کارها بازتاب کننده واقعیات بازار، نوآوری های فنی و سرمایه گذاری های حال حاضر نباشد. به همین دلیل، داشتن مشاوره خارجی برای جهت یابی در آینده و طرح ریزی برنامه ابقای کسب و کار بسیار مهم است.

جف جانسون، مدیر اجرایی شرکت Blackford Capital اهمیت این مسئله را در یکی از مقالات خود در مجله کارآفرین عنوان کرد. وی نوشت: «سرمایه گذاری های خصوصی نقش فزاینده ای در پیشبرد رشد و ارتقای محصولات کسب و کارهای خانوادگی داشته و برای این کارآفرینان، دقت و قابلیت پاسخگویی را فراهم می کند.» او می افزاید: «شرکت های مشارکتی خصوصی کمک بزرگی به پیاده سازی استراتژی های مدیریتی برنده، می کند.» اگرچه درخواست کمک خارجی برای کسب و کار خانوادگی شجاعت زیادی را می طلبد، اما دستیابی به مشاوره های ارزشمند خارجی می تواند مسیر موفقیت شرکت را هموار کند.

کمک خارجی به حفظ ثبات مالی نیز کمک می کند. در یک کسب و کار خانوادگی یافتن فردی که امور مالی را به دست بگیرد، آسان است، اما این شخص بایستی کار خود را به نحو احسن بلد باشد.

اکثر کسب و کارهای خانوادگی درخصوص این موضوع به دنبال کمک های خارجی شرکت های حسابداری و مالی می روند، چرا که امور مالی یک شرکت کلید موفقیت و یا شکست آن است. رهبران باید آمادگی دریافت کمک حسابداران و شرکت های مالی را داشته باشند تا بتوانند نسبت به نیازهای مشتریان انعطاف لازم را نشان بدهند. حال فرقی نمی کند که برای شنیدن حقایق تلخ آماده باشند یا نه.

2- به طور پیوسته ارتباط برقرار کنید: خانواده هایی که با هم گفت وگو می کنند، با هم سود می برند

وقتی شرکای کاری تان هم از اعضای خانواده هستند، بسیار مهم است که کسی را از قلم نیندازید. البته که انجام این کار چندان هم آسان نیست. برای مثال، تمامی اعضای خانواده باید انتظارات خود را از کسب و کار به نحوی شفاف بیان کنند، شاید برخی از آنها بخواهند مسیر شغلی خود را دنبال کنند.

حتی در شرایطی که اعضای خانواده خارج از کارکردهای روزمره هستند، همچنان می توانند در جایگاه اعضای هیأت مدیره فعالیت کرده و یا سود دریافت کنند. پیوسته راه ارتباطات خانوادگی را باز بگذارید تا مطمئن شوید انتظارات همه افراد در طرح کسب و کار منظور شده است.

گروه مشاوره کسب و کارهای خانوادگی، به رغم ارائه نکات راهبردی برای فرمول بندی ارتباطات، برگزاری سالانه یک جلسه عمومی را پیشنهاد می کند. این جلسه مذکور بایستی برنامه ای رسمی و در عین حال منعطف داشته باشد و استفاده از اصطلاحات مختص کسب و کار به حداقل برسد. رهبران کسب و کارها باید بتوانند طی این جلسات رویا و اشتیاق خود را برای رشد در آینده به نمایش بگذارند. سایر اعضای خانواده نیز باید حق اظهارنظر و پرسیدن سوال در مورد نگرانی های خویش را داشته باشند.

3- فرزندان تان را خوب آموزش دهید، آینده در دستان آنان است

از آنجایی که کسب و کارهای خانوادگی به قصد انتقال به نسل های بعدی تأسیس می شوند، بسیار خوب است که هرچه سریع تر اصول بنیادین کسب و کار را به اعضای کوچک خانواده آموزش دهید.

در یک تحقیق مرکز مطالعات جهانی کسب و کارهای خانوادگی IMD در سال 2015، از شرکت کنندگان پرسیده شد که مهم ترین موضوعاتی که می توان به نسل های بعد یاد داد، چیست؛ آنها بیان داشتند که خانواده و مدیریت افراد در صدر این فهرست قرار دارد. بعد از آن کارآفرینی، رهبری و موضوعات مربوط با جانشینی بود.

مطلب مرتبط:تویوتا تا فورد، موفق ترین کسب و کار های خانوادگی جهان

خوشبختانه، امروزه روش های سودمند بسیاری برای راه اندازی آموزش و پرورش نسل بعد وجود دارد. یکی از این رویکردهای موثر، تشویق اعضای کوچک تر خانواده برای شرکت در دوره های تابستانه است. یادگیری در عمل بسیار کارآمد و موثر است و بچه ها را به شکل فوق العاده ای برای دنیای کسب و کارهای واقعی آماده می کند.

نکته مشترک بین تمام این استراتژی ها باز نگه داشتن جریان اطلاعاتی و حفظ اتصال آن با واقعیت است. این اطلاعات می تواند در حوزه کسب و کار و یا گزینه های سرمایه گذاری، ارزش ها و امیدهای اعضای خانواده و یا آموزش کارآفرینی برای اعضای کوچک تر خانواده باشد. مهم ترین خطری که سلامت هر کسب و کار خانوادگی را تهدید می کند، انزوای افراد خانواده از کسب و کارشان و همچنین در نمای بزرگ تر، انزوای کسب و کار خانوادگی از مفهوم کلی بازار است.

شنوا بودن و داشتن قوه پذیرش، عامل ایجاد تفاوت در موفقیت یک کسب وکار و بقای آن در طول نسل های مختلف است. به این چند استراتژی ساده متعهد بمانید تا از ایستایی، اعتماد و غروری که از پس موفقیت کسب و کار خانوادگی تان حاصل می شود، لذت ببرید.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/dn7DNEVv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه