آیا محتوای شما می تواند در «تست لوگو» موفق باشد؟ اگر نه، یکی از چندین مقالات معمولی خواهد بود که هر روز مخاطب شما را هدف قرار می دهند.
حتما ببینید: ارزش آفرینی با کلمات حرفه ما است.
آیا محتوای شرکت شما می تواند در «تست بدون لوگو» موفق باشد؟ زمانی که با مشتریان استراتژی دیجیتال که با بازاریابی محتوا سروکار دارند، کار می کنم، از آنها می خواهم تست لوگو را -که از مقاله عالی مؤسسه بازاریابی محتوا الهام گرفته شده است- بگذرانند. شما نیز باید آن را امتحان کنید.
برای انجام این کار، مقاله هایی که نوشته اید، به علاوه مقالاتی را که رقبای تان نوشته اند در سند ورد، کپی و پیست کنید. آنها را چاپ کرده و کنار هم بگذارید. آیا می توانید بدون کمک لوگو یا نام شرکت ها، محتوای خود را از محتوای رقبا تشخیص دهید؟ اگر محتوای شما، صدا و بیان مشخصی نداشته باشد، متمایز و برجسته نخواهد بود.
این را می دانم: زمانی که برای اولین بار بازاریابی محتوا را شروع می کنید، حتی انتشار یک پست وبلاگی در چند هفته نیز موفقیت بزرگی به نظر می رسد، اما زمانی که فوت و فن اندیشه پردازی محتوا را کشف می کنید، باید زمان بگذارید تا محتوایی را که برندتان را زنده می کند خلق کنید. چرا؟ دریک دنیای دیجیتالی، زمانی که یک زاویه دید واضح و مشخص را که برای مخاطب مورد نظرتان مفید است ایجاد می کنید، بازاریابی محتوا تأثیر بیشتری خواهد داشت.
عنصر مرموزی که محتوای کلی را به یک شاهکار برندساز تبدیل می کند چیست؟ صدای برندتان.
دیما میدون- استراتژیست برند- در یک مصاحبه تلفنی گفت: «صدای برند، پیام هدف دار و ثابت هویت کسب و کار شماست». میدون که شرکت استراتژی برند و بازاریابی دیجیتال به نام TrafficBoxرا تأسیس کرد، متخصص بازاریابی در موتورهای جست وجو و سئو (بهینه سازی سایت برای سهولت رویت سایت در موتورهای جست وجو) است. او همچنین می داند که این استراتژی های دیجیتال، بدون یک محتوای قوی و دارای هویت، کامل نیستند.
میدون می گوید: «سازمان هایی که بهترین استراتژی محتوا را دارند - از استارت آپ ها گرفته تا کسب وکارهای جهانی- آنهایی هستند که محتوایی را که هویت منحصر به فرد برندشان را انعکاس می دهد تولید کرده و سپس از این محتوا برای ساخت ارتباطات قوی تر با مشتریان و مراجعین احتمالی استفاده می کنند».
در پنج سال اخیر، محتوای دارای هویت رواج بسیاری یافته است. برای مراجعان و مشتریان، خواندن محتوای دارای هویت- به طور کلی- از یک تبلیغ بازاریابی جالب تر و مرتبط تر است. «دارای هویت» به معنای محتوای آگاهی دهنده، متقابل و سرگرم کننده است که روز یک خواننده را با ارزش می کند. به دلیل وجود رسانه اجتماعی، چنین محتوایی می تواند مانند یک آتش بزرگ باشد که نسبت به یک پیام بازاریابی، مخاطبان بیشتری را احاطه می کند.
خدمات نوین روزنامه فرصت امروز در زمینهبازاریابی محتواییرا ببینید
چشم انداز، صدا و ارزش: احیای بازاریابی محتوای دارای هویت
همان گونه که از نامش پیداست، «بازاریابی محتوای دارای هویت» باید بر پایه هویت برندتان استوار باشد. اگر محتوای شما نتواند در «تست لوگو» موفق شود، یکی از آن مطالب عمومی خواهد بود که روزانه مخاطبان را هدف قرار می دهند. برای مشخص کردن برندتان، با این سه گام، هویت برند خود را زنده کنید:
۱. دیدگاه خود را توضیح دهید. احتمالا سازمان شما یک ماموریت یا چشم انداز آینده، اهداف و ارزش هایی اساسی دارد. این مسئله را در نظر بگیرید: محتوایی که خلق می کنید چگونه ماموریت، اهداف و ارزش ها را انعکاس می دهد. سپس این دیدگاه را با نیاز مشتری ها هماهنگ کنید. هر بخش از محتوا باید دیدگاه و تخصص منحصر به فرد شرکت تان را برای مشکلاتی که مشتریان تان با آن مواجهند، به کار گیرد.
مثال؟ اسپانسرهای Open Forum American Express را در نظر بگیرید، برای فراهم کردن «بینش، الهام و ارتباطات» برای صاحبان مشاغل کوچک، باید کسب وکار خود را توسعه دهند. درحالی که عناوین درمورد مباحثی مانند مدیریت پول تا ساختن تیم هستند، اما هر بخشی از محتوا که Amex در اینجا منتشر می کند، به توسعه دیدگاهش در کمک به رونق کسب وکارهای کوچک اختصاص دارد.
۲. صدای برند خود را توصیف کنید. صدای مشخص و با ثبات یک برند، بخش ضروری بازاریابی محتوای موفق است. اگرچه ممکن است تفکر خیلی واضحی از صدای برند خود داشته باشید، اما از خودتان بپرسید، آیا شخص دیگری نیز در این شرکت با این صدا موافق است؟ برندها، مانند افراد، برای ایجاد شهرت باید برخی ویژگی ها را اولویت بندی کنند. پیام رسانی پراکنده و صدای ناهمانگ برند، می تواند مخاطب را آشفته کند.
مطلب مرتبط:طراحی المان های هویت برند در مسیر شناخت برند
بنابراین زمان بگذارید تا صدا و خط مشی برند را سامان دهید. برای مثال، شرکت های بنگاه به بنگاه (B2B) زیادی به دنبال ایجاد تعادل میان دانش حرفه ای و قابلیت دسترسی هستند. آنها می خواهند به عنوان متخصص موضوع اصلی دیده شوند و در عین حال خیلی پیچیده یا فنی به چشم نیایند. در نتیجه، ممکن است خط مشی صدای برند بر استفاده از زبان واضح و مشخص و جلوگیری از اصطلاحات فنی تأکید کند.
مثال؟ صدای برند MailChimp's، مثالی عالی از این است که چگونه یک شرکت بنگاه به بنگاه (B2B) می تواند این تعادل را ایجاد کند. این شرکت از نشان دادن شخصیت با استفاده از اشارات فرهنگی و عبارات محاوره ای که به مشتریان مربوط است، نمی ترسد. اشاره به شرلوک هولمز باهوش برای پیام خطای ۴۰۱ وب سایت را در نظر بگیرید.
لزومی ندارد راهنمای برندتان طولانی باشد: صدا و لحن را می توان با چند رهنمود پوشش داد. (من طرفدار راهنمای لحن و صدای MailChimp هستم که به عنوان بخشی از راهنمای سبک محتوا، به صورت رایگان در دسترس است). چیزی که از همه مهم تر است این است که این رهنمودها و خط مشی ها را به گونه ای تنظیم کنید که برای هرکسی که در شرکت تان روی محتوا کار می کند، یک سری قوانین وجود داشته باشد. از کار نویسنده های آزاد گرفته تا مدیران بازاریابی، بازاریابی محتوایی شرکت تان، یک صدای ثابت را انعکاس می دهد.
۳. ارزش خود را توصیف کنید. محتوای دارای هویت، نه تنها برای توصیف چشم انداز خرید - به نفع شما- بلکه برای اینکه ارزش واقعی پیشنهادهای شما را به یاد مشتریان بیاورد نیز مفید است. چگونه می توانید محتوایی- از مطالعات موردی گرفته تا گزارش های رسمی- ایجاد کنید که به مشتریان موجود کمک کند تا ارزش پیشنهادهای شما را به حداکثر برسانند؟ شاید بتوانید یک پیشنهاد جدید را مشخص یا تمرین های خاص برای ویژگی های پیشرفته فراهم کنید. کار کلیدی، استفاده از محتوای دارای هویت برای حرکت از یک ارتباط تبادلی به یک ارتباط مشتری مدار است که ارزش واقعی را ایجاد می کند.
مثال؟ شرکت نرم افزار SAP بر این ماموریت تمرکز کرده بود. اگرچه بسیاری از محصولات و خدمات آن از نظر فنی برای شرکت های بنگاه به بنگاه (B2B) پیچیده به نظر می رسد، اما گزارش های اصلی این شرکت، اهمیت تغییر دیجیتال را به شکلی ساده و عام توضیح می دهد. از همه مهم تر، این محتوا، یک «فروش سخت» برای SAP نیست اما در عوض، با زیرکی تمام، مشتریان را به یاد فواید ارزشمندی که SAP می تواند به عنوان یک شریک راهبردی ارائه دهد، می اندازد.
به جای فرستادن اطلاعات بازاریابی برای مشتریانی که از «محصولات برتر» شما تعریف می کنند، محتوای دارای هویت را برای آنها بفرستید که نحوه استفاده از محصولات شما برای حل مشکلات شان را توضیح می دهد. محتوایی که ارزش مشاهده شده را بالا می برد، برند شما را قوی و به حفظ مشتری کمک می کند.
صحبت آخر
بازاریابی محتوا، یک استراتژی بازاریابی کسب وکار به کسب کار ضروری است که اهمیت زیادی دارد. بر اساس HubSpot، بازاریابان بنگاه به بنگاه (B2B)، ۲درصد از بودجه بازاریابی خود را به بازاریابی محتوا اختصاص می دهند، اما قبل از اینکه این کار را شروع کنید، اطمینان یابید که محتوای تان با دیدگاه، صدا و ارزش برندتان همخوانی داشته باشد. این کار، نشان می دهد محتوای شما مؤثر و مرتبط بوده و ارزش سرمایه گذاری را دارد.