پنجشنبه, ۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Thu, 23 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

4 اقدام برای جلب اعتماد تیم کاری

6 سال پیش ( 1397/1/15 )
پدیدآورنده : امیر آل علی  

اعتماد سازی مفهومی است که معمولا در شرکت ها به عنوان یک ارزش در نظر گرفته می شود. این امر بسیار مهم است به این خاطر که یکی از اصول کار تیمی هماهنگی میان اعضا است که بدون شک تنها زمانی میسر خواهد بود که تمامی افراد اعتماد لازم را به یکدیگر داشته باشند. با این حال در این زمینه بیشتر افراد توجه خود را به اعتمادسازی میان کارمندان شرکت معطوف کرده و از بخش های دیگر غافل می شوند. بدون تردید یکی از مهم ترین بخش های این امر اعتماد سازی میان کارمندان و مدیر شرکت است که بسیار کم مورد توجه قرار گرفته است. با این حال در این رابطه نیاز به انجام کاری خارق العاده نیست و با راهکارهایی ساده در این زمینه می توانید کاملا موفق عمل کنید.

در همین راستا و در ادامه به بررسی چهار اقدام مؤثر در این رابطه خواهیم پرداخت.

1- کمک کننده و کمک گیرنده باشید

در شرکت هایی که اعتماد به افراد به خوبی رعایت می شود معمولا کارکنان راندمان به مراتب بهتری دارند که با توجه به فضای به شدت رقابتی حال حاضر، این امر می تواند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد. در همین راستا توصیه می شود مدیران همواره مانند مربی دلسوز عمل کنند و از کمک کردن به کارمندان خود دریغ نکنند. این امر که افراد شما را دلسوز خود و نه صرفا منتقد بدانند، به ایجاد اعتماد بسیار خوب و ضروری کمک خواهد کرد و از بروز خطاهای بسیاری که به علت مخفی کردن اشتباهات افراد ممکن است رخ دهد، جلوگیری خواهد شد. با این حال در هر ارتباطی لازم است تا در تلاش برای دو طرفه کردن آن باشید. این امر نه تنها برای شما نیز مزیت های بسیاری را به همراه خواهد داشت، بلکه در ایجاد اعتمادی واقعی و بهبود روابط کمکی بسیار خوب محسوب خواهد شد.

درواقع توجه به این امر ضروری است که برخلاف تصور رایج، مدیران نیز افرادی معمولی و مانند سایر اعضای تیم شرکت هستند، با این تفاوت که آنها از سطح دانش و تجربه بیشتری برخوردار بوده با این حال این امر به معنای نبود ایراد و اشتباه در آنها نیست.

در همین راستا همواره فضا را برای کمک رسانی به خود نیز فراهم کرده و با این کار اهمیت کارکنان خود را افزایش دهید. هنگامی که در کاری مستقیما با تیم خود در ارتباط باشید، رابطه ای دوستانه میان شما شکل خواهد گرفت که این امر خصوصا در شرایط سخت تأثیر مثبت خود را نشان خواهد داد.

مطلب مرتبط : 8 نکته در راستای تقویت کار تیمی

2- نصیحتی بدون قضاوت داشته باشید

بدون تردید شما به عنوان مدیر یک شرکت از دانش و تجربه بالایی برخوردار خواهید بود که می تواند راهنمای عمل بسیار خوبی خصوصا برای تیم تازه کار و جوان شرکت باشد. با این حال بسیاری از مدیران در نحوه انتقال این موارد به نحوی نادرست عمل می کنند که باعث عدم تأثیرگذاری آن در فرد می شود. در این رابطه توصیه می شود تا صرفا به بیان نصیحت خود پرداخته و از قضاوت وی با خود بپرهیزید. بدون تردید هر فردی از شرایط و اهداف متفاوتی برخوردار است و اینکه توقع داشته باشید کارمندان شما نیز به مانند دوران کارمندی خودتان عمل کنند، تصمیمی کاملا نادرست محسوب می شود.

همچینن توجه داشته باشید که نصیحت باید در محیطی بدون حضور سایر کارمندان و با لحنی با محبت صورت گیرد. در آخر همواره به خاطر داشته باشید که هدف ارتقای سطح کارمندان است، به همین خاطر به نحوی عمل کنید که کارمندان بتوانند در بیان نقص ها و خواسته های خود به شما اعتماد کنند.

3- عذرخواهی را فقط مخصوص دیگران ندانید

همه ما در شرایطی ممکن است اشتباهاتی داشته باشیم که طبیعی محسوب می شود. با این حال نحوه برخورد شما پس از وقوع این امر بسیار مهم است. درواقع همه مدیران توقع دارند کارمندان در صورت بروز اشتباهی به سرعت عذرخواهی کرده و درصدد جبران آن برآیند. با این حال در زمانی که خود اشتباهی را مرتکب می شوند واکنشی از خود نشان نداده و حتی سعی در مقصر دانستن فرد دیگری دارند. بدون تردید با این گونه رفتارها شما قادر به جلب اعتماد افراد نخواهید بود. با این حال این امر به معنای کوچک کردن خود در بین کارمندان نیست و بدون تردید لازم است تا مرز میان کارمند و رئیس حفظ شود. با این حال ضروری است تا رفتاری انسانی با تمامی کارکنان خود داشته باشید تا زمینه اعتراضات شکل نگیرد.

4- سایر شرکت ها را مورد بررسی قرار دهید

یکی از اقداماتی که می تواند به شما در زمینه نحوه اعتماد سازی در شرکت کمک بسیاری کند این است که چگونگی رفتار سایر شرکت ها را مورد بررسی قرار دهید. بدون تردید هر شرکتی از فرهنگ سازمانی خاص خود برخوردار بود و این امر باعث می شود تا سیاست آنها در رابطه با موضوعات مختلف تفاوت هایی با سایرین داشته باشد. با این حال در این رابطه لازم است تا اقدامات رقبای خود را با شرایط خود انطباق داده و از کپی برداری همان اصول خودداری کنید.

همچنین توصیه می شود برای یافتن موارد مشابه خود با سایر اعضای تیم در تلاش باشید. برای مثال در صورتی که تقریبا تمامی افراد شرکت به یک ورزش علاقه مند هستند، می توانید از آن در راستای بهبود روابط خود استفاده کنید. توجه به این امر ضروری است که افراد به هر میزانی که بیشتر با یکدیگر در ارتباط باشند، سطح اعتماد بالاتری میان آنها شکل خواهد گرفت.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/y9AfqgtE
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه