اصفهانی گفت: راه اندازی مرکز نوآوری و فناوری می تواند هدایت و توانمندسازی خلاقیت های نوآورانه را جهت افزایش بهره وری، افزایش ارزش افزوده و اشتغال زایی در منطقه ساماندهی کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ کارگاه آموزشی ترویج مقررات و آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان، به همت بنیاد نخبگان گیلان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.
این کارگاه هدف معرفی سیاست ها، مقررات و آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان شامل جایزه های تحصیلی دانشجویان صاحب استعداد برتر، شناسایی و پشتیبانی از دانش آموختگان برتر دانشگاهی، شناسایی و پشتیبانی از اختراع های برگزیده، شناسایی و پشتیبانی از اعضای هیئت علمی برگزیده و انواع جایزه های حمایتی و همچنین تشریح سیاست های جاری بنیاد ملی، برگزار شد.
در این کارگاه، مسعود اصفهانی؛ رئیس بنیاد نخبگان گیلان، با اشاره به سند راهبردی کشور در امور نخبگان و تعریف مستند نخبه و فعالیت های نخبگانی، استان گیلان و شهرستان لاهیجان را ازقطب های نخبه خیز کشور دانست و اظهار داشت: نخبه شناسی، نخبه پروری، نخبه گزینی و نخبه گماری، چکیده واژگانی وظایف بنیاد ملی نخبگان بوده و بنیادهای استانی در راستای همین اهداف موظف به برگزاری رویدادهای مختلف و یا حضور در سایر رویدادهایی هستند که امکان وصول به این اهداف فراهم شود.
وی افزود: تشریح جزئیات وظایف بنیاد در محل هایی که امکان تحقق این اهداف وجود دارد، از جمله دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی استان با در نظر گرفتن همین اهداف طراحی و برنامه ریزی می شود.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با مرور اجمالی بر مقررات و آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان، به سابقه برگزاری مشترک جشنواره رویش با دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در سال گذشته اشاره کرد.
اصفهانی ایشان با تشریح برنامه تکریم و الگوسازی از نخبگان و تأکید بر الگوسازی از مفاخر بومی برای استعدادهای برتر نسل اخیر، برگزاری مراسم تکریم و الگوسازی از دکتر علی درویش زاده؛ از مفاخر زمین شناسی کشور در سال آینده با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان را از برنامه های آتی این بنیاد برشمرد.
وی در ادامه اظهار داشت: بروز و شکوفایی خلاقیت های فردی و گروهی نیازمند ایجاد محیط مناسب و فراهم شدن اکوسیستم کارآفرینی است و نیاز به همکاریِ هم افزایانه همه سازمان ها و مؤسسات دارد. بر همین اساس، بنیاد نخبگان استان گیلان آمادگی دارد به منظور چرخش توانمندی و انتقال تجربیات و ایجاد انگیزه در بین جامعۀ نخبگانی و دانشگاهی، فعالان عرصه های دانش بنیان را جهت همکاری به دانشگاه معرفی کند.