رئیس ستاد محیط زیست شهرداری تهران گفت: راهبرد مدیریت شهری رفتن به سمت شهر هوشمند است که پیش نیاز این موضوع دریافت ایده ها و خلاقیت هاست که باید ظرفیت کارآفرینی و اشتغال زایی داشته باشند.
به گزارش مهر، رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه استارت آپ ویکند محیط زیست با محورهای مختلف حوزه محیط زیست از جمله پسماند، ترافیک، فضای سبز و غیره برگزار می شود، بیان کرد: استارت آپ ها با استفاده از فناوری و تکنولوژی و ایده های مناسب به سیاست ما در زیست شهری در قالب شهر هوشمند کمک می کنند، ضمن اینکه در حوزه اشتغال هم بسیار مؤثر هستند.
علیپور در ادامه با بیان اینکه ۷۰درصد ماموریت های شهرداری تهران با حوزه محیط زیست ارتباط نزدیک و مستقیم دارد؛ تأکید کرد: با برگزاری این استارت آپ ویکند، طرح های خلاقانه به سازمان های تخصصی شهرداری تهران معرفی می شوند.
علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با تأکید بر حمایت از استارت آپ ها به ویژه در حوزه شهری و ترافیک گفت: اعتقاد بر این است که راه نجات کشور از طریق اقتصاد دانش بنیان ممکن است. اگر قرار است اقتصاد کشور دانش محور باشد باید همه حوزه مالی کشور درگیر این موضوع شوند.
شرکت های دانش بنیان می توانند برای تأمین منابع مالی عرضه سهام داشته باشند ما بیش از ۲۶۰ شرکت دانش بنیان داریم که فروش آنها بالای ۱۰میلیارد تومان است و این شرکت ها می توانند از طریق عرضه سهام تأمین مالی داشته باشند. ما اعتقاد داریم که شرکت های بزرگ باید وارد سیستم بانکی شوند، وگرنه گرفتن وام و تسهیلات برای استارت آپ ها و شرکت های کوچک کم است و دادن وام به آنها خیانت است چون این شرکت ها را با شکست مواجه می کند.
به گفته وی، تنها یک شرکت های نوین در زمینه حمل و نقل قرار است در ۲۴ و ۲۵ اسفند و در مدت دو روز ۲۰هزار نفر را دعوت به کار کند. این یعنی ظرفیت بالایی برای اشغال که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت.