عضو شورای اسلامی شهر کاشان گفت امروز زنان و دختران جامعه باید کارآفرین باشند و مراکز آموزشی، نیز برای تقویت بعد اجتماعی و حرفه ای فرهنگ کارآفرینی زنان در قالب محتوای آموزشی یا فعالیت فوق برنامه باید برنامه ریزی کنند.
به گزارش ایسنا، عفت پدرام فر در آیین گشایش بازارچه کارآفرینی دانش آموزان در دبیرستان شهدای مخملبافی، اظهار کرد: گسترش فرهنگ کارآفرینی در مرحله اول باعث تقویت روحیه اعتماد به نفس و شکوفایی توانمندی های دختران برای نقش آفرینی و حضور اثربخش و کارآمد در جامعه می شود.
وی با اشاره به تنوع هنرهای دستی در منطقه کاشان افزود: صنایع دستی ظرفیت های زیادی برای اشتغال آفرینی دارد و زنان چه به عنوان کارآفرین و چه به عنوان بخشی از بدنه تولید می توانند حضور پررنگی در این زمینه داشته باشند.
اولین بانوی عضو شورای اسلامی شهر کاشان، تأکید کرد: اشتغال بیرون از خانه به زنان کمک می کند تا از تحصیلات و تخصص خود بهره مند شده و احساس کارآمدی و رضایت داشته باشند و از سویی کار کردن آنها موجب می شود که بخشی از مشکلات اقتصادی خانواده از لحاظ مالی و رفاه برطرف شود.
پدرام فر تصریح کرد: حضور بانوان در اجتماع، باعث رضایتمندی آنها شده تا کمتر احساس بطالت کنند، اما نبود زیرساخت ها و زمینه های حضور مفید و مؤثر زنان عامل ایجاد مشکل و مانع برای رسیدن به جایگاه شایسته آنها می شود.
معاون سابق آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان، گفت: بنده اگرچه با دیدگاه های فمینیستی که از وجود زن به عنوان ابزاری در خدمت جامعه استفاده می کند، مخالفم، اما حضور آنان به ویژه در مشاغل و عرصه هایی که نیاز است را لازم یا حتی واجب می دانم.
به گفته وی، حضور زنان در جامعه و مراوده های اجتماعی آنها به خصوص در پست ها و مشاغل فرهنگی باعث افزایش اطلاعات و آگاهی های اجتماعی آنها و به تبع آن در تربیت فرزندان مؤثر است، اما به دلیل فقدان قوانین و زیرساخت های لازم برای حضور زنان و استفاده از تخصص آنها، در برخی موارد باعث وارد شدن ضربه هایی به نهاد خانواده شده است.
پدرام فر افزود: دانش آموزان ما باید مهارت تفکر خلاق و انتقادی را کسب کنند، چراکه تفکر خلاق زمینه ساز رشد نیروی انسانی در جامعه است و زنان و دختران با تفکر نوآورانه خود باید به بخش کارآفرینی وارد شوند.