نشست معرفی کتاب های حوزه «مهارت های مجازی» با حضور جمعی از علاقه مندان به مطالعه در این حوزه در کانون اندیشه جوان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی مطالعات فضای مجازی با موضوع معرفی کتاب های حوزه «مهارت های مجازی»، با حضور سید امیرحسین مکبری، مشاور پژوهشگاه فضای مجازی، علی اصغر قائمی نیا، مدرس رشته اقتصاد در دانشگاه تهران، حسین سلیمانی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از علاقه مندان حوزه فضای مجازی، برگزار شد.
در این نشست سید امیرحسین مکبری درباره اهمیت سواد و مهارت های مجازی گفت: مهم ترین راهبرد کشور و نظام ما در مواجهه با فضای مجازی، ارتقاء سطح سواد و مهارت های فضای مجازی است و ما اساسا باید با چالش ها و تهدیدات فضای سایبری مواجهه ای درست و فعال داشته باشیم و از ظرفیت ها و فرصت های این فضا نیز به بهترین شکل بهره برداری کنیم.
تأکید بر مواجهه خردمندانه با فضای مجازی
این مشاور پژوهشگاه فضای مجازی در ادامه به معرفی کتاب «حقیقت مجازی» پرداخت و گفت: این کتاب که توسط مرکز ملی فضای مجازی و کارشناسان معاونت محتوای این مرکز تدوین شده، به تبیین فضای مجازی، فرصت ها و چالش های آن می پردازد که مخاطبان هدف آن، مبلغان دینی کشور بودنده اند تا با رویکرد ترویج و گفتمان سازی، آشنایی بیشتری با فضای مجازی به دست بیاورند و آن را به مخاطبان خود انتقال دهند.
مکبری همچنین درباره کتاب «دستینه وب» گفت: این اثر نیز توسط جناب آقای کمیل خجسته با عنوان فرعی دستورالعمل هایی برای افسران جنگ نرم در فضای مجازی تدوین شده است. این اثر در واقع دست نامه ای برای هواداران و حامیان انقلاب اسلامی در فضای مجازی است تا با کسب توانمندی ها و مهارت های لازم در فضای مجازی فعالیت کنند و با جنگ نرم دشمنان انقلاب مقابله کنند.
وی با اشاره به فصول مختلف این ۲ کتاب، گفت: اکنون ضریب نفوذ اینترنت در کشور ما بیش از ۸۵ درصد است، یعنی امروز در کشور بیش از ۶۵ میلیون کاربر اینترنت داریم؛ تا سال ۱۳۹۴ حدود ۴۰ میلیون تلفن همراه هوشمند در کشور داشتیم و امروز بیش از ۸۰ درصد جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال ما، حداقل عضو یک شبکه اجتماعی هستند و بین ۵ تا ۹ ساعت از وقت خود را در شبانه روز صرف فعالیت در این فضا می کنند. بر این اساس این زیست جدید نیازمند کسب مهارت ها و توانمندی هایی است که این ۲ کتاب سعی در ارائه قواعد آن دارند.