شنبه, ۱۰ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sat, 30 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

اوری، گجت پوشیدنی جدیدی است که می تواند جایگزین هندزفری های امروزی شود. این انگشتر هوشمند، صدا را از طریق انگشت دست به گوش منتقل می کند.

به گزارش زومیت،هندزفری های بلوتوث امروزی به نسبت گذشته بسیار کوچک تر شده اند؛ ولی همچنان این مشکل وجود دارد که استفاده ی مداوم از آن ها در گوش می تواند برای برخی از کاربران آزاردهنده باشد. حال لابراتوار اوریگامی واقع در هنگ کنگ در پروژه ی اوری، ایده ای جالب برای حل این مشکل ارائه داده است. اوری (Orii) انگشتری هوشمند است که از طریق رسانش صوتی استخوان، صدا را از دستگاه به نوک انگشت اشاره و سپس به گوش شما منتقل می کند.

استفاده از خاصیت رسانش صوتی استخوان برای انتقال صدا ایده ی جدیدی نیست و در حوزه ی ساخت سمعک استفاده ی گسترده ای دارد که باعث می شود صدا به طور مستقیم به گوش داخلی برسد و در صورت وجود ضایعه ای در گوش خارجی یا گوش میانی، با بهره گیری از این تکنیک می توان قدرت شنوایی را حفظ کرد. همچنین از این فناوری در ساخت برخی هدفون های وایرلس نیز استفاده می شود که در این میان می توان به هدفون های شرکت افترشاکز اشاره کرد.

هدفون هایی که از تکنولوژی رسانش صوتی استخوان برای انتقال صدا استفاده می کنند، این امکان را برای کاربر به وجود می آورند که در حین برقراری تماس صوتی یا لذت بردن از موسیقی، بتوانند صدای اطراف را نیز بشنود که این امر باعث افزایش ایمنی برای کاربر خواهد شد.

در اوری نیز فناوری مشابهی به کار رفته است، به این صورت که انگشتر را در انگشت اشاره ی خود قرار می دهید و زمانی که با برقراری یک تماس ورودی به لرزش درآمد، به راحتی دست خود را بلند می کنید و نوک انگشت اشاره ی خود را در قسمت نرم جلوی گوش قرار می دهید و شروع به صحبت می کنید.

پیش از این، لابراتوار Innomdle کره ی جنوبی در پروژه ای به نام Sgnl (با نام اولیه ی TipTalk) از همین ایده برای ساخت بند ساعت هوشمندی استفاده کرده است که مانند اوری صدا را از نوک انگشت اشاره به گوش می رساند. این پروژه که همانند پروژه ی اوری از طریق جذب سرمایه ی مردمی (کراودفاندینگ) هزینه ی اولیه برای ساخت را فراهم کرده است، از زمان تعیین شده در ماه فوریه بسیار عقب افتاده و هنوز نمونه های اولیه را به دست سرمایه گذاران خود نرسانده است.

اوری درواقع قطعه ای آلومینیومی است که تمامی قطعات الکترونیکی مورد نیاز  را در خود جای داده است. بدنه ی اصلی این گجت در آخرین نمونه ی قابل  استفاده ، ۳ سانتی متر طول،  ۲ سانتی متر عرض و ۱۲ میلی متر ضخامت دارد که البته با ظاهر منحنی شکل خود کوچک تر از آنچه هست به نظر می آید.

این حلقه ی هوشمند ضد آب با ابعاد کوچکی که دارد، امکانات زیادی در خود جای داده که در نوع خود چشمگیر است: سیستم رادیویی بلوتوث دوگانه نسل چهار همراه با سیستم کاهش مصرف انرژی، نویز گیر دوگانه ی میکروفون، ژیروسکوپ، یک ال ای دی (برای نوتیفیکیشن های شخصی سازی شده در اپلیکیشن مخصوص دستگاه)، باتری ۵۰ میلی آمپری و مهم تر از همه، محرک رسانش صوتی استخوان که در زیر بدنه ی اصلی قرار گرفته است. جالب است بدانید باتری کوچکی که برای این دستگاه تعبیه شده، برای مدت یک ساعت و نیم مکالمه ی پیوسته و حداقل ۴۰ ساعت استندبای شارژدهی می کند که هر دو مقدار، بیش تر از مصارف معمول روزانه هستند.

مشابه برخی از هدفون های بلوتوث که اخیراً تولید شده اند، اوری نیز از سیری آیفون و گوگل اسیستنت اندروید پشتیبانی می کند که در این صورت قادر خواهید بود به سادگی دست خود را حرکت بدهید، انگشتتان را به گوش نزدیک و شروع به صحبت با دستیار صوتی کنید. اما کوین وونگ، مدیرعامل شرکت اوریگامی، هدف بزرگ تری برای این دستگاه بدون صفحه نمایش مد نظر دارد و اوری را کمک بزرگی برای افراد کم توان می داند؛ افرادی همچون پدرش پیتر وونگ که باوجود نقص بینایی، به عنوان یک مهندس نرم افزار و عضوی از مؤسسان تیم دسترسی پذیری (Accessibility) مایکروسافت، الهام بخش او بوده است.

بر اساس گزارش انگجت، طبق تست انجام شده، کیفیت صوتی این دستگاه بیشتر از حد انتظار است و حتی در یک محیط شلوغ هم  صدا به وضوح از طریق انگشت منتقل و شنیده می شود؛ ولی نمونه ی آزمایش شده در هنگام فراخوانی دستیار صوتی باکیفیت مطلوبی عمل نکرده است که نشان می دهد در این قسمت هنوز جای کار بیشتری وجود دارد.

برای حصول اطمینان از قرارگیری درست این حلقه در انگشت مشتریان، شرکت اوریگامی قصد دارد تا پیش از فوریه ی سال دیگر برای تمام حامیان خود ابزاری به منظور اندازه گیری سایز دور انگشت ارسال کند. همچنین درخواست رنگ نهایی دستگاه را نیز تا آن زمان جمع آوری خواهد کرد. اوری در رنگ های متنوعی نظیر مشکی مات، نقره ای سندبلاست شده، طوسی تیره ی متالیک و قرمز عرضه خواهد شد و همچنین همراه هر حلقه، سه قطعه ی سیلیکونی برای اصلاحات جزئی در سایز آن وجود خواهد داشت.

تا به این لحظه، لابراتوار اوریگامی بیش از چهار برابر سرمایه ی موردنیاز خود را از طریق کمپین جذب سرمایه ی مردمی و به واسطه ی اعتماد ۸۳۵ حامی مالی خود به دست آورده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/p9ZX0N4c
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتامحاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه