شنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

صنعت بانکداری به عنوان یکی از ساختارهای حیاتی کشور دسته بندی شده  است. به همین  دلیل پیاده سازی سیاست های امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و ارتباطات برای این صنعت بسیار مهم است و باید برای آن برنامه ریزی دقیقی صورت بگیرد.

به گزارش روابط عمومی بانک پاسارگاد، مهندس زهرا میرحسینی، عضو هیأت عامل این بانک در دهمین جلسه حراست فناوری اطلاعات بانک ها، طی سخنانی ضمن اشاره به اسناد بالادستی در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و ارتباطات، به صنعت بانکداری به عنوان یکی از ساختارهای حیاتی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: پیاده سازی سیاست های امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و ارتباطات برای این صنعت و برنامه ریزی دقیق برای آن بسیار مهم است.

میرحسینی با اعلام آنکه طبق آمار ماه فوریه سال 2017، نزدیک به 35 درصد از حملات سایبری در صنعت بانکداری رخ می دهد، به برخی از حملات سایبری در بانک های دنیا اشاره و بر اهمیت حوزه امنیت فناوری اطلاعات در بانک ها تاکید کرد.

معاون مدیرعامل در امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک پاسارگاد با ارائه آماری در خصوص آسیب پذیری ها در حوزه خدمات موبایل بانک، به ضررهای مالی بانک های دنیا بعد از این حملات سایبری اشاره و تصریح کرد: فقدان دسترسی به اطلاعات حساس کسب و کار و خدشه ای که بعد از این حملات به وجهه  بانک  می خورد، بسیار قابل توجه و در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین شاخص هایی برای ارزیابی سامانه ها در صنعت بانکداری می تواند به امکان ارزیابی و بهبود مستمر سامانه ها، تهیه گزارش های مدیریتی و کمک به تصمیم گیری های صحیح چه در سطح کلان و حاکمیتی و چه در سطح هر بانک، رتبه بندی سامانه های بانکی، امکان ایجاد «به روش ها» در حوزه تولید و ارزیابی سامانه ها و... منجر  شود.  نهادهایی در دنیا هستند که این پژوهش و برنامه ریزی را انجام می دهند و ما باید با توجه به شرایط و فرهنگ کشور و با بهره مندی از ارزیابی های انجام شده، شاخص های ارزیابی را تبیین و آنها را بومی کنیم.

وی ادامه داد: کارشناسان پیش بینی می کنند در سال 2017 باج افزارها کاهش پیدا کنند اما باید در صنعت بانکداری به طور ویژه به این مورد توجه کرد. در آینده مهاجم ها هوشمندتر خواهند شد و تهدیدهای خود را به اشتراک خواهند گذاشت. این نکات به ما می گوید که برای پیشگیری از این اتفاقات باید چه برنامه هایی داشته  باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون اکثر بانک ها برای پیشگیری و مبارزه با این حملات سایبری اقداماتی همچون تست نفوذ، برنامه ریزی یا پیاده سازی پروژه های سیستم نظام مدیریت امنیت اطلاعات، نظارت بر قراردادهای تامین کنندگان (با توجه به آنکه یکی از روندهای تکنولوژی، سیستم های باز بانکداری، استفاده از شخص های ثالث و فین تک ها است)، برگزاری دوره های آموزشی امنیت، سامانه های ورود و خروج اطلاعات و. . . را انجام داده اند که باید تکمیل شوند.

وی همچنین اظهار داشت: به اشتراک گذاشتن راهکارها و روش های کنترل امنیت بین بانک ها، تهیه لیست سیاه تامین کنندگان نامعتبر، تقویت ساختارهای امنیتی در بانک ها، جذب نیروهای متخصص و حفظ آنها برای تقویت سیستم های امنیت اطلاعات، همسوسازی نهادهای کنترل امنیت اطلاعات در کشور و تعریف اهداف مشترک در این خصوص، تدوین و اصلاح قوانین و دستورالعمل های حقوقی، فرهنگ سازی و آموزش، نظارت بر فعالیت های برون سپاری  شده و انجام استعلام لازم پیش از انعقاد قرارداد، نظارت بر سطح خدمات (SLA)، اخذ NDAهای لازم که بار حقوقی و قانونی هم داشته  باشند، انجام تست های نفوذ دوره ای به خصوص برای اپلیکیشن های همراه و در آینده ای نه چندان دور برای اپلیکیشن های مبتنی بر اینترنت اشیا، رصد پایگاه های اطلاعات، آسیب های کشف شده و به اشتراک گذاری آنها و. . . از جمله اقداماتی است که باید به آنها توجه کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cnN8DhwB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه