دونالد ترامپ روز شنبه در توئیتر خود، باراک اوباما رئیس جمهور پیش از خود را هدف حملات لفظی قرار داد. او اوباما را به شنود مکالماتش متهم کرده است. او در توئیت خود مدعی شد که پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مکالمات او در برج ترامپ شنود می شده، اما جزییاتی از ادعا خود ارائه نداده است.
اما از آنجایی که این رئیس جمهور دست به توئیت خوبی دارد، در توئیت دیگری با اشاره به غیرقانونی بودن استراق سمع نوشته یک وکیل خوب می تواند از شنود اوباما پیش از ریاست جمهوری پرونده خوبی بسازد. او در توئیت های خود به صورت لفظی ترامپ را بیمار یا آدم بد خطاب کرده و گفته اوباما چقدر با شنود مکالمات من سخیف است.
درخواست پیگیری اقدامات اوباما
دونالد ترامپ این بار در دفاع از «جف سشنز» وزیر دادگستری خود، باراک اوباما را هدف حملات لفظی خود قرار داده و گفته است: نخستین دیدار جف سشنز با سفیر روسیه در دوران اوباما و در راستای ترتیب دادن برنامه آموزشی 100 سفیر انجام شده است. او اضافه کرده که همان سفیری که با جف سشنز دیدار کرده است، در دوران اوباما نیز 22 بار از کاخ سفید دیدار کرده و تنها در سال 2016 چهار بار از کاخ سفید دیدار کرده است.
ترامپ از کنگره درخواست کرده تا کمیته اطلاعاتی کنگره به عنوان بخشی از تحقیق و تفحص در فعالیت های روسیه این موضوع را نیز بررسی کند که آیا قوه مجریه وقت این کشور در سال ۲۰۱۶ از قدرت خود سوء استفاده کرده است؟
به نقل از خبرگزاری فرانسه نیز رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که این کمیته در راستای تحقیق پیرامون دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پیرامون حقیقت اینکه دولت اوباما خواستار شنود مکالمات دونالد ترامپ شده بود تحقیق خواهد کرد.
در همین راستا، کوین لوئیس، سخنگوی باراک اوباما نیز به پیام توئیتری دونالد ترامپ درباره شنود مکالمه های تلفنی اش توسط اوباما در ماه اکتبر سال گذشته میلادی و در جریان فعالیت های انتخاباتی ریاست جمهوری هشتم نوامبر واکنش نشان داد.
سخنگوی باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا در این باره گفته بود: نه اوباما و نه هیچ یک از دیگر مقامات کاخ سفید هرگز دستور جاسوسی از هیچ شهروند آمریکایی را نداده اند. هر حرفی بر خلاف این موضوع، صرفا نادرست به شمار می آید.
سخنگوی اوباما ضمن رد اتهام ادعای شنود تماس های ترامپ گفته است: «اوباما هرگز دستوری برای جاسوسی از هیچ یک از شهروندان آمریکا صادر نکرده است.» جیمز کلاپر، مدیر سابق اطلاعات ملی آمریکا نیز در مصاحبه با ان بی سی تأکید کرده است که هیچ فعالیت شنودی علیه رئیس جمهور منتخب در زمانی که کاندیدا بوده یا علیه کمپین انتخاباتی وی صورت نگرفته است.
دموکرات ها بر این باورند که ترامپ با طرح این مسئله قصد دارد افکار عمومی را از روابط احتمالی اعضای تیمش با روسیه منحرف کند. دولت ترامپ با فشار شدیدی از سوی جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره روابط اعضای کمپین وی با مقام های روسی در جریان رقابت های انتخاباتی روبه رو شده است.