رئیس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران با بیان اینکه 22هزار شعبه بانکی در کشور وجود دارد،گفت: بهره وری شاغلان بانک ها به ویژه رؤسای شعب کارایی نسبتا بالایی در بخش های اقتصادی دارند.
به گزارش «فرصت امروز» از بانک مرکزی، محسن خوش طینت، رئیس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران در آیین افتتاحیه «هفتمین گردهمایی رؤسای موفق شعب بانک های کشور» با اشاره به اهمیت جایگاه رؤسای شعب در دستیابی به اهداف عملیاتی شبکه بانکی گفت: با توجه به نقش بسیار مهم و اساسی که رؤسای شعب بانک ها در موفقیت و پیشبرد استراتژی عملیاتی بانک ها در نیل به اهداف نهایی سیاست گذاری پولی و بانکی ایفا می کنند و همچنین تلاش های بیش از 230هزار نفر از مجموعه همکاران بانکی در بیش از 22هزار شعبه در جامه عمل پوشاندن به اهداف سیاست های پولی می توان اذعان کرد که شاغلان بانک ها به ویژه رؤسای شعب کارایی نسبتا بالایی در بخش های اقتصادی دارند.
وی افزود: رؤسای شعب همواره می کوشند با بهره گیری و توسعه فرهنگ مشتری مداری، بهبود مستمر ارتقای کیفیت محصولات و خدمات و استفاده بهینه از فناوری های نوین الکترونیکی و اطلاعاتی مشتریان بیشتری را جلب کنند و با تجهیز بهتر منابع، سهم بیشتری از بازار را برای بانک خود به دست آورند. از این رو موسسه عالی آموزش بانکداری در راستای اهداف و وظایف آموزشی و پژوهشی خود گردهمایی رؤسای موفق شعب بانک های کشور را همه ساله در رابطه با موضوعات ذی ربط مدیران و رؤسای شعب موفق و با هدف قدردانی از تلاش های آنان برگزار می کند.
خوش طینت در پایان خاطرنشان کرد: از آنجا که بهبود محیط کسب و کار در شعب، مستلزم استقرار نظام کنترل های داخلی موثر و فرهنگ خودارزیابی در میان تمام کارکنان شعب است و وقوع یک حادثه مخاطره آمیز در شعب حاکی از شکست کنترل داخلی تعبیه شده برای آن ریسک است، براین اساس این همایش به وضع کنترل های داخلی اختصاص یافته است. پرواضح است که طراحی و پیشنهاد کنترل های داخلی هوشمندانه، نقش بسزایی در بهبود عملکرد بانک ها خواهد داشت.
«هفتمین گردهمایی رؤسای موفق بانک های کشور» با شعار «کنترل های داخلی، بهبود عملکرد» با مشارکت 297رئیس شعبه برتر از 30بانک و مؤسسه اعتباری، روز گذشته در مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران برگزار شد.