به گزارش فرصت امروز به نقل از اقتصاد آنلاین، در هفته ای که گذشت روند قیمت خودرو همانند هفته پیش نزولی بود، اما شیب کاهش به نسبت بیشتر گزارش می شد. شاید بتوان دلیل آن را عرضه گسترده خودرو های داخلی و وارداتی در سامانه یکپارچه و سامانه های فروش خودروسازان و همچنین سقوط نرخ دلار آزاد به زیر کانال ۶۰ هزار تومان دانست.
عمادالدین جعفری، کارشناس بازار خودرو خاطرنشان کرد: بازار خودرو در هفته ای که گذشت در رکود عمیقی فرو رفته بود و به نظر می رسد که طی هفته آینده نیز این رکود ادامه دار باشد. چرا که قیمت ارز هم کاهشی بوده و بازار خودرو قیمت محصولات وارداتی را کاهشی می بیند. برای خودروهایی مانند هیوندای کونا که در ابتدا با قیمت هایی فضایی همچون پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای فروش قرار می گرفتند، اقبال چندانی صورت نگرفت و هم اکنون به نرخ سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسیده و باز هم تقاضای چندانی برای آن ها وجود ندارد.
وی ادامه داد: آن دسته از افرادی که به طمع سود بالا، حواله خودروهای وارداتی را به قیمت های گزاف خریداری کردند، دچار ضررهای زیادی شدند تا درس عبرتی شود برای کسانی که به دنبال کسب سود از بازار مصرفی خودرو هستند. بازار خودرو در حال حرکت به این سمت بوده و کسانی که در گذشته به دید سرمایه گذاری وارد این بازار شده بودند، از آن صرف نظر کرده اند و نمی توانند به آن اعتماد کنند.
جعفری افزود: تنها خودروی پرحاشیه ای که در هفته های اخیر سود بالایی را نصیب خریدار می کرد، پژو پارس ایران خودرو بود، اما اتفاقی که افتاد این بود که خودروی فوق دیگر شماره گذاری نمی شود و دست این افراد از سودهای چند صد میلیون تومانی کوتاه مانده است. به نظر می رسد که بازار خودرو در هفته آینده نیز نوسان و رونق چندانی نداشته باشد و همچنان در رکود خواهد بود.