آموزش تخصصی و صفر تا صد تعمیرات لپ تاپ که در مجتمع فنی تهران پایتخت در حال برگزاری است یکی از تاپ ترین رشته های موجود در مجتمع فنی تهران پایتخت است. آموزش تعمیرات لپ تاپ با توجه به گرانی لپ تاپ های موجود و استهلاک بالای لپتاپ ها، خرابی در صورت تماس با آب، ضربه خوردن و … بازار کار خیلی خوبی را دارد و شما می توانید پس از گذراندن دوره آموزش تعمیرات لپتاب (Laptop repair training) و دریافت مدرک دو زبانه (بین المللی) دوره تعمیرات لپ تاپ ، علاوه بر کار در کشور، برای مهاجرت و کار در کشور های دیگر هم از آموزش تعمیر سخت افزار لپ تاپ و آموزش تعمیر نرم افزار لپ تاپ که در مجتمع آموزشی ما در پکیج آموزش تعمیرات کامپیوتر برگذار می شود استفاده کنید.
لپ تاپ نوعی کامپیوتر است که به اندازه کافی قابل حمل است تا در سفر از آن استفاده شود. بیشتر لپ تاپ ها از یک فرم تاشوی مشابه استفاده می کنند که درب بالایی لپ تاپ دارای نمایشگر است و بخش پایینی حاوی صفحه کلید و پد لمسی است. این دو بخش توسط یک لولا به هم متصل شده اند و هنگام سفر می توانید برای محافظت از صفحه نمایش و صفحه کلید، دو نیمه را به هم تا کنید. سازندگان همچنین چندین عامل دیگر را برای لپ تاپ ها ایجاد کرده اند که ویژگی های متفاوتی از "لپ تاپ سنتی" که در بالا توضیح داده شد را ارائه می دهند. لپ تاپ های عمومی معمولاً دارای اندازه صفحه نمایش حدود 11 اینچ (28 سانتی متر) تا 17 اینچ (43 سانتی متر) هستند. با این حال، لپ تاپ های کوچک تر و سبک تر در دسترس هستند و اغلب به عنوان «subnotebooks» یا ultraportable شناخته می شوند.
بیشتر بخوانید : آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی
در حالی که لولاهای اکثر لپ تاپ های سنتی فقط تا این حد خم می شوند، برخی از لپ تاپ ها - که تبدیل پذیر، هیبریدی یا 2 در 1 نامیده می شوند - می توانند به طور کامل تا شوند. این لپ تاپ ها معمولاً دارای صفحه نمایش لمسی هستند تا زمانی که صفحه کلید به پشت باز می شود، می توانید از انگشتان خود برای کنترل دستگاه استفاده کنید. در اینجا یک ویدیوی آموزنده مقایسه لپ تاپ هیبریدی از The Verge است. لپ تاپ های جداشدنی این مفهوم را بیشتر می کنند و به کاربر اجازه می دهند صفحه کلید را به طور کامل حذف کنند. برخی از نمونه های قابل توجه اولیه عبارتند از Surface Pro و Surface Book که می توانید در این دمو از Fstoppers مشاهده کنید.
لپ تاپ ها از رایانه های رومیزی که معمولاً در یک مکان در خانه یا دفتر کار می کنند، متمایز هستند. در مقایسه با این ماشین های بزرگ تر، لپ تاپ ها معمولا انرژی کمتری مصرف می کنند اما عملکرد کلی کمتری دارند زیرا نمی توانند با گرما نیز مقابله کنند. در حالی که برخی از لپ تاپ ها قابل ارتقا و تعمیر هستند، رایانه های رومیزی تجربه ساده تری را ارائه می کنند زیرا قطعات به طور گسترده در دسترس و قابل تعویض هستند. قطعاتی که اغلب تعویض می شوند عبارتند از باتری، صفحه نمایش، مادربرد و فن ها.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی در تمامی زمینه به خصوص در زمینه IT که تمامی امور اداری ، تجاری با اینترنت صورت میگیرد و با توجه به اینکه جهت توسعه و رشد ، در دنیای مجازی نیاز به لپ تاپ و کامپیوتر ها و تبلت بیش از پیش شده است و با در نظر گرفتن این موضوع که قیمت خرید کامپیوتر و لپ تاپ بسیار بالا می باشد نیاز به آموزش تعمیر لپ تاپ و نگهداری سیستم ها و آموزش صفر تا صد اسمبل کامپیوتر هم خود یک حرفه تخصصی کار می شود. که بازار کار قابل توجهی داشته و شغل پردرآمدی برای مهارت آموزان ایجاد می نماید.
به همین دلیل آموزشگاه تهران پایتخت برآن شد که با هزینه دوره آموزش تعمیرات لپ تاپ مناسب جهت ارائه خدمات آموزشی به کارآموزان با بهره گیری از اساتید مجرب و تعمیرکاران حرفه ای به دوره تعمیرات لپ تاپ بپردازد.کارآموزان شرکت کننده در کلاس آموزش تعمیرات لپتاب پس از ورود به بازار کار، تعمیرکارانی متخصص هستند که به مراتب نسبت به فعالان تجربی این حرفه با علم بیشتر و اصولی تر کار می کنند و در زمینه آموزش تعمیر سخت افزار لپ تاپ و آموزش تعمیر نرم افزار لپ تاپ مهارت لازم را کسب کرده اند.
آموزش به صورت تضمینی زیرنظر اساتید مجرب و تعمیرکاران حرفه ای آموزش تعمیر لپ تاپ شامل بخش ( سخت افزار و نرم افزار ) می باشد. مجتمع فنی تهران پایتخت برگزار کننده دوره های آموزش تعمیرات تخصصی لپ تاپ در صادقیه ، انقلاب و رسالت میباشد.
راهنمای جامع برای نوآموزان و حرفه ایان
تست قطعات لپتاپ یکی از مهم ترین مراحل در تعمیر و نگهداری لپتاپ است که باید با دقت و دانش کافی انجام شود. هر قطعه از لپتاپ می تواند در هر لحظه خراب شود و به علت تعویض ناصحیح و یا عدم تست درست قطعات، مشکلات جدی و ناگهانی در دستگاه ایجاد شود.
در این مقاله، به بررسی روش های تست قطعات مختلف لپتاپ می پردازیم. همچنین نکاتی را برای تست قطعات لپتاپ ارائه می کنیم که می تواند به شما کمک کند تا قطعات لپتاپ را به درستی تست و تعویض کنید.
یکی از مهم ترین قسمت های لپتاپ، صفحه نمایش است که می تواند به راحتی خراب شود. برای تست صفحه نمایش لپتاپ، ابتدا باید دو دستگاه را آماده کنید. یک دستگاه با مشخصات خوب برای مقایسه و دستگاه دیگر لپتاپی که صفحه نمایش آن خراب شده است. سپس این دو دستگاه را با یکدیگر مقایسه کنید. در صورتی که صفحه نمایش لپتاپ خراب باشد، تفاوت رنگ ها و شکل ها را می توان درست تشخیص داد. همچنین می توان از نرم افزار های تست صفحه نمایش مثل Dead Pixel Detect and Fix استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: آموزش تعمیرات آسانسور
برای تست کیبورد لپتاپ، باید یک برنامه آزمون کیبورد را در لپتاپ خود اجرا کنید. اگر مشکلی در کیبورد وجود داشته باشد، می توانید نوع مشکل را پیدا کنید.
باتری یکی از قطعات کلیدی در یک لپتاپ است و میزان عمر آن در بسیاری از موارد تاثیر بسیاری بر روی بهره وری دستگاه دارد. تست باتری می تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که باتری به صورت صحیح عمل می کند و زمانی که به طور کامل شارژ نشده است، در چه مرحله ای قرار دارد.
صفحه نمایش، قسمتی است که با کاربر در ارتباط است و به روی آن تمامی اطلاعات لازم برای کار با دستگاه قرار می گیرد. برای تست صفحه نمایش، می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید، از جمله تست رنگ های مختلف، تست خطوط، تست مات و تست نور پس زمینه. هدف از این تست ها، بررسی عملکرد صفحه نمایش و اطمینان از اینکه هیچ خط و خش یا بخشی از صفحه نمایش تعمیر نشده است.
حافظه، یکی دیگر از قطعات مهم لپتاپ است. تست حافظه می تواند به شما کمک کند تا بفهمید آیا حافظه به طور صحیح کار می کند و همچنین اطمینان حاصل کنید که هیچ بخشی از حافظه تعمیر نشده است. برای تست حافظه می توانید از نرم افزارهایی مانند MemTest86 و PassMark استفاده کنید